FUAT AVNİ AKP'Yİ YİNE KIZDIRACAK

Twitter fenomeni Fuat Avni, fuatavni_f hesabından yeni iddialarda bulundu.

04 Mayıs 2015 Pazartesi 14:22
FUAT AVNİ AKP'Yİ YİNE KIZDIRACAK

 Twitter fenomeni Fuat Avni fuatavni_f hesabından yeni iddialarda bulundu.

Süleyman Soylu ve Mustafa Varank’ın ekibinin etkili olmadığı için yenilendiği iddiasını gündeme getiren Fuat Avni büyük bir algı operasyanu yapılacağını öne sürdü.
“Bir kısım hesapların tek işi gazetecileri taciz etmek olacak” iddiasında bulunan Fuat Avni çalışma biçimini “Bazı hesaplar da Sosyal Medya’daki etkin hesapları taciz edecek, onlarla diyaloğa girip morallerini bozacak ve onlara küfredecek” şeklinde aktardı.
Milletvekili adaylarının tüm sosyal medya hesap bilgilerinin merkezde depolandığını savunan Fuat Avni, “Her bir milletvekili adayı için 11 kişilik sosyal medya ekibi kurdular. 550 yalancının toplam 6050 yamacısı olacak” iddiasında bulundu.
İşte Fuatavni’nin o iddiaları: “Avaneleri, Sosyal Medya üzerinde yeterince etkili olamayan Soylu ve Varank’ın trol ekibini yenilediler. Dünyanın en büyük dijtal-siyasal ofisini, YENİ TÜRKİYE DİJİTAL OFİSİ kurduk diyorlar. Dört bölümden oluşan ofisin merkezinde ağzı çok sıkı ve projeleri sızdırmayacak 180 kişi çalışıyor. Bir haftadır twit yazma çalışması sürüyor. Hedef bu geceye kadar 32 bin twit hazırlamak. En büyük eksiklikleri içerik hazırlamak. Diğer partili ve cemaatçi görünen hesaplar açtılar. Bazı içerikleri ordan girecekler. İl ve ilçe teşkilatları gençlik kolları kullanılarak ve binlerce robot hesapla 100.000 kişilik bir yayma ekibi hedefleniyor.
DAVUTOĞLU’NDAN DESTEK TWEETİ
AK ADAYLAR mecrası takip merkezi olacak. Bütün hesaplar ordan beslenecek. 4 Mayıs 2015′te (bugün) çok büyük bir sosyal medya kampanyası ile projeyi başlatmayı planlıyorlar. Kampanyanın ‘OnlarkonuşurAkpyapar’ etiketine Davutoğlu destek twiti atacak. Kampanya bunun üzerine inşa edilecek. 4 Mayıs’ta yayılacak bu etiket, facebook, instagram v.b. tüm dijital ortamlarda yayılacak. O, devletin parasıyla miting yaparken, Partisi de binlerce Aktrol’ün maaşını hazine yardımından karşılıyor. Hırsızlıklarını ve hukuksuzluklarını örtmek için Sosyal Medya üzerinden büyük bir algı projesi başlatmış olacaklar.
GAZETECİLERİ TACİZ ETMEK
Bir kısım hesapların tek işi gazetecileri taciz etmek olacak. Bazı hesaplar da Sosyal Medya’daki etkin hesapları taciz edecek, onlarla diyaloğa girip morallerini bozacak ve onlara küfredecek. Milletvekili adaylarından mail, facebook, twitter, instagram şifrelerini aldılar. Bilgiler Saray’da depolandı. Her bir milletvekili adayı için 11 kişilik sosyal medya ekibi kurdular. 550 yalancının toplam 6050 yamacısı olacak.
Onlara tavsiye edeceğim etiket, ‘OnlarPlanlarFuatAvniDeşifreEder’. Bunu yaparlarsa, yayılma garantisi de veriyorum. Güzel insanlar, onu yazmayacağım günler yakındır. İlk günden itibaren dedim bu bir süreçtir ve sürecin sonuna geliniyor.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.05.2015 14:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Mehmet Günal 2015-05-05 07:19:47

ALKIŞLIYORUZ.