ESKİ BAKAN'DAN OLAY YARATACAK AÇIKLAMA!

"İlk defa söylüyorum bunu ve bizzat bildiğim için söylüyorum...."

08 Haziran 2018 Cuma 00:32

Eski Bakanlardan Yaşar Okuyan yine birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte KRT'de Haber Merkezi programında konuşan Okuyan'ın sözleri: 
" İlk defa söylüyorum bunu ve bizzat bildiğim için söylüyorum. Aslında şu anda bile bitmiş o iş ama 24 Haziran akşamı Cumhur İttifak'ına Allah rahmet eylesin. Allah'ın rahmeti üzerlerine olsun. Çünkü bitti siyaset bitti o iş. 24 Haziran akşamı AKP-MHP ittifakı ki Büyük Birlik Partisi'ni saymıyorum zaten bitmiştir herkes bilsin bunu. Bunun üç dört farklı gerekçesi var ve herkes gardını almış durumda. Şu anda Tayyip Erdoğan bin pişman durumda. Bunu çok ama çok iddialı söylüyorum, bilerek söylüyorum; bir milyon kere pişman Erdoğan bu ittifak yasasını çıkarttığı için. Onu niçin çıkarttı yerimi sağlamlaştıracağım, koltuğa sıkı sıkıya oturacağım diye ama düşündüğü gibi olmadı. Uydurdu kendince birşey Cumhurbaşkanlığı Sistemi diye çıktı yola. Böyle birşey dünyanın neresinde var Rusya'da mı, Pakistan'da mı, Suriye'de mi... Hayır hiçbir yerde yok kendisi uydurdu çıktı yola. Ben yaptım oldu dedi. Ama şimdi bin pişman çünkü bu iş ayağına dolandı.
AKP sözcüsü Mahir Ünal, oylarının en az yüzde 54 olduğunu söylüyor. Bence az söylüyor bu kişi en az yüzde 84 beyfendilerin oranı. Mahir Ünal'a söylüyorum; yapacağınız her türlü hile, hurdayı sayıyorum ki zaten bu hileleri yapacağınıza yüzde yüz eminim ama bilesiniz ki bu bile yetmeyecek. Gideceksiniz. Hepiniz hazır olun hesap vermeye. Korkuyorsunuz. Kanuna aykırı bir iş yapmamışsanız, devleti soymamışsanız, ihanet etmemişseniz korkacak birşeyiniz yok tabiki. Ama soymuşsanız, kendinizde, yakınlarınızda devletten yasa dışı yöntemlerde sızdırdığınız paralar varsa, türlü türlü ihaleler aldıysanız da korkun. Hem de çok korkun. Korkmakta haklısınız. Çünkü gelecek iktidar bunların hesabını sizlerden soracak.
Allah'ın hesabı zaten ayrı. Orada zaten Allah yardımcısınız olsun. Böyle diyenlere tehdit ediyor diyorlar. Evet söylüyorum ben Yaşar Okuyan olarak tehdit ediyorum. Hesap vereceksiniz diyorum. Anayasa'yı hiçe saymışsan, hırsızlık yapmışsan, şerefsizlik yapmışsan, çocukların ırzına geçmişsen, 3 yaşındaki çocukların ırzına geçenlerin siyasi avukatlığını üstlenmişsen ve bu adamları bir de AKP listelerine almışsan, Soma'da 300 madencinin ölümüne tepki gösterenleri polis ve jandarmayla ayaklar altında çiğnetmişsen, Başdanışmanlarından birine tekmeletiyorsan ve bunu bir de utanmadan aday yapmışsan bunların hesabı senden sorulur. Ve bu hesabı önce sandıkta millet soracak."

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol