ERDOĞAN'IN SON TALİMATLARINI AÇIKLADI!

Twitter fenomeni Fuat Avni, 7 haziran seçimlerine ilişkin çok çarpıcı iddialarda bulundu.

14 Nisan 2015 Salı 10:46
ERDOĞAN'IN SON TALİMATLARINI AÇIKLADI!

 Fuat Avni, Ak Saray’da seçim süreci boyunca adayların nasıl bir yol çizileceği konusunda toplantı düzenlendiğini iddia etti.



İşte Fuat Avni’nin o iddiaları…
1. Seçim çalışmaları için Kaçak Saray’da ….’in avaneleri toplantılar düzenliyor. Toplantı kararları teşkilata gönderiliyor.
2. Toplantıda en çok medya üzerinden yürutülecek kampanyalar ele alınıyor. AKP’liler TV programlarına tek başına çıkacak.
3. Muhalif kanallara gidilmeyecek. Canlı ya da banttan rakip partiden biriyle ekrana çıkılmayacak. Çıkılırsa rezil oluruz diyorlar.
4. Ekrana çıkanlar icraatleri anlatacak. Rakip partilerin sıkıştırmalarına ve kışkırtmalarına maruz kalınmamış olacak.
5. STK ziyaretlerinde ortam mümkün olduğunca hazırlanacak. AKP’ye hırsız diyen olursa ortam yumuşatılacak.
6. Sinirine hakim olamayanlar ekrana çıkamayacak ve STK’ları ziyarete gidemeyecek. Hatipler bu duruma çok dikkat edecek.
7. Mahalle toplantıları ve STK ziyaretlerinde yolsuzluk rahatsızlığının gündeme geleceği biliniyor.
8. 90’lı yıllardaki İSKİ gibi skandallar ve Sarıgül’ün Şişli’de yaptığı iddia edilen yolsuzluklar gündeme taşınarak hedef şaşırtılacak.
9. Her toplantımızda danışmanları koalisyon korkusu sarıyor. Partiyi bu duruma nasıl hazırlarız diye telaş ediyorlar.
10. En büyük korku HDP’nin barajı aşması. ‘Çözüm Süreci bunlara yaradı’ diyerek dövünüyorlar.
11. Ayrıca, CHP’nin özellikle medyada mümkün mertebe yer almaması için her yol denenecek.
12. Seçim koordinasyon merkezinde görev alacak olanların bilgisi alındı. Evi, işi, çocuğu nerede okuyor her şeyleri didik didik edildi.
13. Herkes birbirinden korkuyor. Kim birini partide istemiyorsa paralel diye rapor getiriyor. Paralel denilenin sorgulanmadan üstu çiziliyor
14. Toplantıdayken, İstanbul İl Gençlik Kongresi’nde Davutoğlu konuşmaya başlamadan salonun beşte üçü boşaldı bilgisi geldi.
15. Toplantı boyunca ‘Adam boş salona konuşuyor kendini de hoca sanıyor’ diye alay konusu oldu.
16. Aziz Babuşçu, kendi için saltanat kurmuş. Her yerde ‘Bakan olacağım’ diye geziniyor. Danışmanları dikkate almıyor.
17. Danışmanlar, Babuşçu’yu ‘Katılması gereken toplantıları aksatıyor’ diye ….’e şikayet ederek intikam aldı.
18. Seçim çalışmaları ve toplantıları bu minvalde ilerliyor. Her toplantıda dost düşman birilerinin kuyusu kazıldığından bunlar iflah olmaz.
KAYNAK:AKTİFHABER

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.04.2015 10:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Fahri Atay 2015-04-15 17:31:04

Cemaat evet para himmet topladi. Onceden nereden geliyor bu degirmenin suyu diye iftira atiyorlardi. Iste degirmenin suyu bu halkin bu anadolu insaninin himmetleri okul oldu yurt oldu dershane oldu. Sadece Turkiyede degil tum dunyada. Iste bunu cekemiyorlar.

Avatar
Birsen öz 2015-04-14 11:20:32

İnşaAllah seçimi kaybederler bütün entrikalar boşa gider

Avatar
kadir türkeş 2015-04-14 12:21:18

Korku dağları sardı Allah adıyla halkı kandırarak gelip milleti açlığa mahkum ettiler sülalerini,yandaşlarını zengin milleti yoksul ettiler şimdi hesap zamanı haydi türkiyem uyan artık

Avatar
nurettin bicakci 2015-04-15 01:08:19

Bu sahtekar din tacirleri dusunsun

Avatar
muhalif 2015-04-15 19:10:18

bunlar insani dinden soguttu ayakkabi kutularini reza zarrabi hirsiz bakanlari telefonda sifirla sozlerini anani da al git diyenleri somada acili aileye ku F urleri elektrik kesintilerini tacizcileri hirsizlari sapiklarin kudurdugu donemleri memuru ogretmeni itibarsizlastirdiklari polise gazi verp sık ulan diyenleri dagdan inenlerin ayagina mahkemeleri goturduklerini o savci bizden degil diyp dısladigini gemileri yatlari katlari villalari vakif kurup baskiyla mal aldiklarini en acisi savcinin öldurulmesi hayat endisesiyle yaşamayi gosterdiler mustafa kemalin emanetine yaptigi saygisizliklari bu millet unutmamali ve bunlari anap gibi sandiga gommeli bunlar Allah diyip iyi niyetli insanlarin duygularini oynadilar

Avatar
enes kutlu 2015-04-16 08:17:44

Sayın Ahmet bey ıslaktınız iddialarınız son derece asılsız gerçeklikten uzak ve mesnedsiz.o müddei iddiasını ispat ile mükelleftir şayet ispat edemez ise suçludur bende siz tutup desem ki 10 yaşında bir kıza tecavüz ettiniz sonrada öldürüp denize attınız bunun elbette ispatini isterdiniz.bende eğer adlı varsa iddianın ayakkabı kutusundan belgeyi çıkarır bak buda ispatı derdim fakat ispat edemez isem bu durumda iftiranin teki olurdum.Şimdi size söylüyorum derhal iddianızı ispat edin yoksa siz bir müfterisiniz...

Avatar
Emine Incı Bak 2015-04-14 23:43:08

VAllaha Size Inanıyorum, Beğeniyorum Teşekkürler Sayın Avni Beyim

Avatar
belkıs bağ 2015-04-15 09:06:47

Bu sefer kazanamayacaklar