ERDOĞAN, TABUTU MASAYA İSTEMİŞ...

Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı uçağıyla dönüş yolundayken Tayyip Erdoğan'ın Karakaya'nın tabutunun toplantı masasına konulmasını istediğini söyledi.

05 Ocak 2016 Salı 20:19
ERDOĞAN, TABUTU MASAYA İSTEMİŞ...

 Geçtiğimiz günlerlerde hayatını kaybeden Yeni Akit Gazetesi, Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya'nın tabutu  için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilginç bir dilekte bulunduğu iddia edildi.

İddia sahibi Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, katılıdğı televizyon programında Cumhurbaşkanlığı uçağıyla dönüş yolundayken yaşadıkları bir hatırayı paylaştı.

Erdoğan paylaştığı anıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  "Hasan abinin tabutunu getirseydik, masaya koysaydık ve sohbeti öyle yapsaydık diye düşündüm. Ama cenaze kargo bölümünde geldiği için uçağın yeniden inmesi ve kalkış yapması gerekiyordu, o yüzden yapamadık" dediğini aktardı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.01.2016 20:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
mukerrem yuksel 2016-01-08 00:35:18

Sayin Cumhur baskanimiz.millet olarak suriyeli õgrenci ye 1200verirken yetim ayliği ile çocugumu universiteye gonderiyorum sadece ekmek yiyorum.burs alamiyorum elimi surekli geri donuyor.inrernet den basvuru kabul olmuyor.iki sene kyk aldi.yeniden dort senelik kazandi cocugum burs yok kyk yok bende para yok.devletimiz birdefada bizi dusunsun.siz yoksulu dusunen bir basbakandin cumhurbaskani oldunuz.uvey evlat olduk kendi vatanimizda.suruyeli ye veriliyorsa bizede verin.bu vatan bu vatanin sehitleri ile korunuyor.tabutu masada olsa ne olur.