ERDOĞAN: EVLATLIKTAN REDDEDERİM

Tayyip Erdoğan: Açık net söylüyorum. Benim evlatlarımdan bir tanesi yolsuzluğa karışsın bir saniye yanımda tutmam evlatlıktan reddederim.

17 Ocak 2014 Cuma 17:39
ERDOĞAN: EVLATLIKTAN REDDEDERİM

 Erdoğan, "Son zamanlarda evlatlarımla ilgili olarak ana muhalefetin yaptığı çamur atma propogandaları var. Açık net söylüyorum. Benim evlatlarımdan bir tanesi yolsuzluğa karışsın bir saniye yanımda tuttmam evlatlıktan reddederim. Evlatlarımın sosyal faaliyetleri üzerinde kendileri ile alakası vakıflarla ilgili çalışmadan rahatsız olan ana muhalefet lideri önce aynaya baksın aynaya. Bunların geçmişi karanlık. Bunların genel müdürlük yaptığı zamanlarda bu millet ilacını alamıyordu." dedi.

 
Herkes hata yapar diyen Başbakan, "Bizler özellikle Müslümanlar olarak, ubudiyet anlayışımızı gözden geçirmek zorundayız. Biz Allah’tan başka mabud tanımıyoruz. Bunu bileceğiz. Faniler bize mabud olamaz. Cumhurbaşkanı'nın da, Tayyip Erdoğan'ın da,  Meclis Başkanı'nın da hatası vardır. Hiçbir insan sorgulanamaz değildir. Hesaba çekilmeden kendimizi hesaba çekmeye mecburuz." dedi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, imam hatip liselerinin 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Burhan Felek Spor Salonu'nda düzenlenen, "100 Yıllık Hikaye İmam Hatip" etkinliğinde konuştu. 
 
İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;
 
BEDDUALARLA GELMEDİK
 
Merak etmeyin dik duracağız dikleşmeyeceğiz. Bildiğiniz gibi biz beddualarla gelmedik dualarla geldik. Yolumuza böyle devam edeceğiz.
 
30 Mart 2012 de kod numarası olarak 444 diyorum yani 4+4+4 düzenlemesini yasalaştırarak imam hatipler üzerindeki kara bulutları dağıtan TBMM'ye, Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Zulme uğradınız ama sabrettiniz hüzünlenmedik, hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadık. Merhametlilerin en merhametlisinden ümidimizi kesmedik. Kaderin üzerinde kader vardır dedik. Direndik, mücadele ettik. Bir şey yapamadığımız zamanlarda seccademize sığındık. Biz sabırsızlardan olmadık, tahammülsüzlerden olmadık eline silah alanlardan olmadık. Yerin üstü varken siyaset varken yerin altını tercih edenlerden, gizlenenlerden, sinsi virüs gibi bünyeyi işgal edenlerden olmadık. Milletime bağımızı irtibatımızı kopartmadık.
 
DOĞRU OLURSAN KAZANIRSIN
 
Burası bizim öz yurdumuzdur, biz bu milletin fertleriyiz. Biz bu milletin ta kendisiyiz. Biz bu toprakların evladıyız.76 milyon hep birlikte bu ülkenin sahipleriyiz. Bu vatan, bu toprak, bu şanlı bayrak bizimdir. Biz kendi milletine karşı şiddete başvuranlardan olmayız. Biz kendi öz yurdunda siyaset yolları açıkken yerin üzerinde güneşle yürümek varken yerin altını, maskeleri tercih edenlerden olmadık olmayacağız. Bizim mücadelemiz hak mücadelesidir. Bizim mücadelemiz adalet, hukuk, milletin değerlerini yüceltme mücadelesidir. Bizim mücadelemiz Türkiye, yeni ve  büyük Türkiye mücadelesidir. Haklı olduğumuz mücadelede gayri meşru yollara başvurup haktan kopamayız. Türkiye için yürüttüğümüz mücaadelede şahsi hırsları öne çıkarıp sıratı müstakimden sapamayız. Biz Allah'ın takdirini haşa yok sayıp her yöntemi mübah göremeyiz. Bize gelen emir son derece açıktır.Emr olunduğu gibi dosdoğru ol. Doğru olursan kazanırsın. Dik durursan başarırsın. Rüzgara göre yön değiştiren, ahlak ve edep tanımayan mücadele menzile ulaşamaz. Biz böyle mücadelenin içinden geliyoruz. Hak mücadelesini yeni Türkiye mücadelesini meşru ilkeli zeminde verdik. Allah'tan başka zafer sahibi yoktur. Onun için ben buradan dünyaya sesleniyorum. Hangi makamda olursak olalım kibri, gururu yanımıza yaklaştırmadık ve yaklaştırmayacağız. Şunu unutmayacağız Müslüman o kimsedir ki onun dilinden ve elinden tüm Müslümanlar emindir.
 
MÜSLÜMAN MÜSLÜMANA TUZAK KURAMAZ
 
Müslüman Müslümana tuzak kuramaz. Bırakın Müslümana başka insanlara da tuzak kuramaz. Faniler bize mabud olamaz. Bu insan kuldur bununda yanlışları vardır.
 
TAYYİP ERDOĞAN DA HATA YAPAR
 
Ben buradan bir şeyi hatırlatmak istiyorum. Bizler özellikle Müslümanlar olarak, ubudiyet anlayışımızı gözden geçirmek zorundayız. Biz Allah’tan başka mabud tanımıyoruz. Bunu bileceğiz. Faniler bize mabud olamaz.
 
Cumhurbaşkanı'nın da, Tayyip Erdoğan'ın da,  Meclis Başkanı'nın da hatası vardır. Hiçbir insan sorgulanamaz değildir. Hesaba çekilmeden kendimizi hesaba çekmeye mecburuz. Gençler hesap günü var. Orada hesaba çekleceğiz. Biz yetimin hakkına el uzatanlara hoşgörü göstermeyiz. Harama el uzatılmasına izin vermeyiz göz yummayız.
 
EVLATLIKTAN REDDEDERİM
 
Son zamanlarda evlatlarımla ilgili olarak ana muhalefetin yaptığı çamur atma propogandaları var. Açık net söylüyorum. Benim evlatlarımdan bir tanesi yolsuzluğa karışsın bir saniye yanımda tuttmam evlatlıktan reddederim. Evlatlarımın sosyal faaliyetleri üzerinde kendileri ile alakası vakıflarla ilgili çalışmadan rahatsız olan ana muhalefet lideri önce aynaya baksın aynaya. Bunların geçmişi karanlık. Bunların genel müdürlük yaptığı zamanlarda bu millet ilacını alamıyordu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.01.2014 17:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol