Erdoğan'a Şok! Belgelendi...

20 Ağustos 2018 Pazartesi 23:57

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce daha önce AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Partiyi kurmadan önce Fethullah Gülen’le görüştü” demişti. Muharrem İnce’nin bu sözleri Erdoğan ve iktidar cephesinden yalanlandı. Bunun üzerine Muharrem İnce, Kırşehir mitinginde konuya ilişkin çarpıcı bir detayı açıkladı. İnce, Erdoğan döneminde TRT eski Haber Dairesi Başkanı olan Nasuhi Güngör’ün kaleme aldığı “Yenilikçi Hareket” isimli kitapta yer alan; 2000 yılında Erdoğan ile Fethullah Gülen’in görüştüğünün detaylarının olduğu bölümü mitingde okudu.

YENİ BELGE ÇIKTI

Erdoğan-Gülen görüşmesine ilişkin çarpıcı bir belgeye daha ulaştı. Odatv’nin haberine göre FETÖ’nün yayın organı Herkul.org sitesinin editörü Osman Şimşek, AK Parti-Cemaat kavgasını anlattığı “İnkisar” adlı bir kitap kaleme almıştı.Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Pensilvanya’yı ne zaman ziyaret ettiği ve ziyaretin ayrıntıları da bu kitapta yer alıyor.

“BAHÇE HORTUMUNDAN ABDEST ALDI”

Osman Şimşek şunları yazmıştı: “2000’li yılların başında AKP’nin kuruluş aşamasında, Recep Tayyip Erdoğan da Pennsylvania’ya gelmiş; yaşadığımız yeri görmüş; kahvemizi içmişti. Hatta o gün musluklarımız bozuktu; bizimle beraber bahçedeki hortumdan abdest almıştı.”

İşte o kitabın ilgili bölümü:

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol