DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ; YÜRÜYÜŞ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Şubat'taki doğum günü kutlaması için, 2023 öğrenci Beştepe'teki saraya yürütülecek.

19 Şubat 2016 Cuma 12:59
DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ; YÜRÜYÜŞ...

 Türkiye Beyazay Derneği ve Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla hazırlanan etkinlik için okullara yazı gönderildi. Odatv’nin ulaştığı belgelerde, “Katılacak idareci, öğretmen ve öğrencilerin izinli sayılabilmesi için yazımız ekinde gönderilen formların doldurmalı” ifadeleri yer aldı.

Konuyla ilgili olarak Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinden Ramazan Morgül açıklama yaptı. Morgül, "2023 öğrencimizle birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne yaklaşık 500 metrelik bir yürüyüş gerçekleştireceğiz. Yürüyüşün ardından külliyede Cumhurbaşkanımız, bakanlar ve vekillerle birlikte sohbet edeceğiz" diye konuştu.

[Haber görseli]


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü kutlaması için okullara gönderilen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay Gözüm imzalı yazıda şu ifadeler yer aldı:

“2023 Türkiye Vizyonu oluşumu kapsamında 26 Şubat 2016 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü kutlaması için Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Aşmak İçin Hareket Kampanyası Ankara İl Koordinatörlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği işbirliğinde 2023 Engelli-Engelsiz öğrencilerimizle beraber Beştepe Jandarma Komutanlığı önünden Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne kadar kortej yürüyüşü düzenlenecektir. Konu ile ilgili olarak 15.02.2016 tarihinde okul müdürleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay Gözüm başkanlığında yapılan toplantıda bilgi verilmiştir.

Katılacak idareci, öğretmen ve öğrencilerin izinli sayılabilmesi için yazımız ekinde gönderilen formların doldurularak 23 Şubat 2016 Salı günü mesai bitimine kadar müdürlüğümüze gönderilmesini önemle rica ederim.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.02.2016 13:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol