'BUNUN ADI MÜNAFIKLIKTIR...'

AKP içinde rahatsızlık olduğunu söyleyen partinin kurucularından Fatma Bostan Ünsal, “Bazıları küçük bir ortamda eleştiriyor; ama kamuoyu önünde övmeye devam ediyor. Bunun adı münafıklıktır” dedi.

26 Kasım 2017 Pazar 00:45

Mezopotamya Ajansı'ndan Deniz Nazlım'a konuşan AKP kurucularından Fatma Bostan Ünsal, AKP içinde ve seçmen kitlesinde hem iç hem dış politikada yaşananlara karşı rahatsız olan bir kesim olduğunu söyledi. Bostancı, sözlerini şöyle sürdürdü: “300’den fazla milletvekili ve bakan var. Bütün bu olan bitenin yanlış olduğunu düşünenler söylemeli. Ben biliyorum, birçok insan sıkıntıda. Hatta bazıları bizden daha çok ve daha güzel eleştiriyorlar, çok ilginç! Ben onların eleştirdiği kadar güzel eleştiremiyorum; ama aynı anda eleştirdikleri şeylere övgü diziyorlar. Küçük bir ortamda eleştiriyorlar ama kamuoyu önünde övmeye devam ediyorlar. Bunun adı münafıklıktır. Ben münafıklığı, Müslümanların yanında inanıp kendi ortamında Allah’ı inkar etmesi olarak düşünürdüm. Ama öyle değil, hakikate sadakatsizliktir. Bunu şu anda görüyorum."   

Fatma Bostan Ünsal kimdir?

1965 yılında Balıkesir’in Manyas ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Georgetown Üniversitesi İslam Hıristiyan Araştırmaları Merkezi’nde misafir araştırmacı olarak görev yaptı. Adalet ve Kalkınma Partisi kurucu üyelerindendir. Ayrıca Mazlumder Başkanı Ahmet Faruk Ünsal’la evli ve iki çocuk annesidir.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.11.2017 01:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol