'Binali Yıldırım Konuştukça Batıyor'

İstanbul seçimlerinin yenileneceğinin açıklanmasının ardından oy çalındı iddialarını eksik pusula gerekçesiyle anlatan Yıldırım'ı köşesine taşıyan Sözcü yazarı Rahmi Turan, "Binali Bey'e halisane tavsiyem hiç konuşmamasıdır! Çünkü konuştukça batıyor" dedi

21 Mayıs 2019 Salı 12:03

AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın İstanbul seçimlerinde 'oylar çalındı' iddialarını pusulalar üzerinden anlatmasını köşesine taşıyan Sözcü yazarı Rahmi Turan, "Akıl var, mantık var! Bu dünyada insanın düşüncesini okuyan bir âlet daha icat edilmedi! Böyle bir iddiaya aklı başında hiç kimse inanmaz ve kargalar da güler!" ifadelerini kullandı.

"Bunu anlatanın bir zamanlar ülke­de “Başbakanlık” yapmış olması durumu daha hazin bir hale sokuyor" diyen Rahmi Turan, "Binali Bey'e halisane tavsiyem hiç konuşmamasıdır! Çünkü konuştukça batıyor" diye yazdı.

İşte Rahmi Turan'ın "Konuştukça Batıyor" başlıklı o yazısı:

Bir zamanlar “Beka sorunu var” masalını tutturmuşlardı, şimdi de “Oylar çalındı” türküsünü söylüyorlar!

Nasıl çalınmış peki?

AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım etrafındakilere ciddi ciddi anlatıyor:

“Seçmenin tipine bakıp oy pusulası vermediler. Mesela baktılar seçmene, AK Parti'nin adayı­na verecek gibi ol­duğunu anladılar ve ona büyükşehir oy pusulasını vermediler. İki tane verdiler…

”Yani sandık he­yeti seçmenin suratına bakmış, niyetini oku­muş ve onun Binali Bey'e oy vereceğini anlayınca eline eksik oy pusulası vermiş!

Akıl var, mantık var!

Bu dünyada insanın düşüncesini okuyan bir âlet daha icat edilmedi!

Böyle bir iddiaya aklı başında hiç kimse inanmaz ve kargalar da güler!Bunu anlatanın bir zamanlar ülke­de “Başbakanlık” yapmış olması durumu daha hazin bir hale sokuyor!

Binali Bey'e halisane tavsiyem hiç konuşmamasıdır! Çünkü konuştukça batıyor. 
 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
KREDI YAMYAMLARI 2019-05-21 17:23:45

Faal durumdalar