AVRUPA'YA DA REST ÇEKTİ: TANIMIYORUM SENİ...

Başbakan Erdoğan, kapatılan belde belediyelerin AK Partili Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

13 Haziran 2013 Perşembe 13:58
AVRUPA'YA DA REST ÇEKTİ: TANIMIYORUM SENİ...

 Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının satır başları ; 

"Avrupa Birliği Parlamentosu'nun bizlerle ilgili alacağı kararı ben tanımıyorum" 

*"Bu kararı alanlar önce Yunanistan'a baksınlar. Halkla polis karşı karşıya geldiğine AB yetkilileri onlar para vermekten başka ne yaptı. Onlar bütün o gösterilerini niçin yaptı"

"Benim karşımda anti tez üretemiyor çıkıyor Tweet atıyor bu ahlaki mi? İllegal örgütlerle aranıza perde çekmez zorundasınız. Aynı olay mevdidesiniz, dolayısıyla kurunun yanında yaş da böylece yanar."

"Asılan paçavraları gördünüz. Meydan halkın meydanıdır, tüm İstanbulluların meydanıdır. İllegal örgütlerin cirit attığı yere çeviremeyiz. Samimi olanların başımızın üstünde yeri var dedik."

"Sidik kokusundan geçilmiyor. Birçoğu büyük abdestini buraya yapıyor. Güya çevrecilik adına yapıyorlar."

"Hepsinde biber gazı kullanılır. Bu suydu, boyalı suydu, biber gazını yeri geldiğini güvenlik gücü kullanır, en tabi hukuki hakkıdır. 600 polisimiz yaralandı. Peki bunları niye konuşmuyorsunuz? Bunların sorgulanması laızm da yakıp yıkanların niye sorgulanmasını niye gündeme getir miyorsunuz?"

"Gözaltına alınanlar bırakılsın. Emriniz olur hemen bırakacağız . Yargı üzerine düşen yapmasını bekliyorum. Yakıp yıkmak suçtur. 100 trilyonu aşkın zarar var. Kim ödeyecek bunu? Sizlerden toplanan vergilerle biz ödeyeceğiz."

"Bunun adı özgürlük mücadelesi olamaz. Samimi çevreci kardeşlerime diyorum ki bizi daha fazla üzmeyin bizi o uç örgütlerle bizi baş başa bırakın ve biz o parkı sahiplerine teslim edelim. Oranın sahipi tüm istanbul halkıdır."

"Kışlaya ana giriş açık tutulacak. Kışlada şehir müzesi olacak. Binlerce objemiz var ki depolarda çürüyor. Kim gelirse gelsin buraya o güzel proje önünde resimler çektirecek. İstanbullu kazanacak, bütün çevre kazanacak."

"AKM yıkıldı yıkılıyor, depreme dayanıklı değil. Buradaki hedefimiz burayı yıkılım yerine dev bir opera binası yapalım. Opera binasıyla bir ilki yapacağız. Bunları yapamayanlar bizim karşımıza dikiliyor."

"Çevreciliği bizden daha iyi bilemezsiniz. SEKA kağıt fabrikasının yerinde bugün dev bir park var. Biz halkımızın hakkını gaspetmeye müsade etmeyiz."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.06.2013 14:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol