'ARŞI BİLE TİTRETTİNİZ AKP'LİLER...'

Salonda 'Bakara Makara' eleştirisi yapıldığında yuh sesleri yükseldi...

18 Ocak 2015 Pazar 14:00
'ARŞI BİLE TİTRETTİNİZ AKP'LİLER...'

 Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın maliyetiyle ilgili de konuşan Mustafa Kamalak "Bizim iktidarımızda rüşvet ve israfın inşallah kökü kazınacaktır" dedi. Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak'ın gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptığı konuşması sırasında sık sık sloganlar atıldı. 

“BU YOLSUZLUKLARI ARAŞTIRSIN DİYE KURULAN KOMİSYON TAM AKSİNE YOLSUZLUKLARIN ÜZERİNİ ÖRTÜYOR."

“Mücahit Erbakan, Başbakan Kamalak", “Milli görüş aşkına herkes ayağa" sloganlarının atıldığı toplantıda konuşan Kamalak, Türkiye'nin 400 gündür yolsuzlukları konuştuğunu belirterek, “Sayın Başbakan yolsuzlukları ihbar edenleri ödüllendireceğinden bahsediyor. Sayın Başbakan'ın tırnak içinde söylüyorum bu müjdesine ağlasak mı gülsek mi? Buradan size hiçbir ihbar gelmedi mi? Türkiye tam 400 gündür kokusu arşı titreten kirli çamaşırları konuşuyor. Bu yolsuzlukları araştırsın diye kurulan komisyon tam aksine yolsuzlukların üzerini örtüyor. Millet Yüce Divanı beklerken AK Parti'nin sayısal çokluğu ile hazırlanmış aklama raporlarını konuşuyor. Asıl trajikomik olan ise mecliste Bakanlar aklanırken Başbakan'ın ekranlarda 'yolsuzlukları ihbar edenleri ödüllendireceğiz' demiş olması insanın televizyonda acaba kamera şakası mı diye düşünmekten kendini alamıyor" dedi. 

"..AMA EN BÜYÜK HIRSIZLIK BİR BAŞKASININ HAKKINI TORPİL YOLUYLA BİR BAŞKASINA VERMEKTİR"

Ülkede yolsuzlukların olduğu ve bu durumun da gün yüzüne çıktığını ifade eden Kamalak, “Ödül için değil ama biz de Saadet Partisi olarak sayın Başbakan'a birkaç ihbarda bulunmak istiyoruz. Bugün kamuda birçok hırsızlık yaşanmaktadır. Ama en büyük hırsızlık bir başkasının hakkını torpil yoluyla bir başkasına vermektir. Sayın Başbakan, kendisini tebrik ediyoruz. Diyor ki, 'Yolsuzluk yapan kardeşimiz de olsa kolunu koparırız'. Bu cümlesinden dolayı kendisini tebrik ediyoruz ama uyarıyorum, sayın Başbakan eğer bu sözünün arkasında durup da gerçekten yolsuzluk yapanların kolunu koparabilecek olursan emin ol o zaman çevrendeki birçok insanın çolak çolak kolsuz dolaştığını göreceksin" diye konuştu. 

“SAADET PARTİSİ İKTİDARA GELMEDEN YOLSUZLUĞUN, USULSÜZLÜĞÜN, RÜŞVETİN ÖNLENMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR."

“İşte görüyorsunuz en çok kullanılan anahtar kelimeleri yolsuzluk, rüşvet, kumpas, çatışma, kutuplaşma. Başka, bakara, makara" diyen Genel Başkan Kamalak'ın sözleri üzerine salondan yuhalamalar yükseldi. Kamalak sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Yuh yok, işin gereğini yapmak lazım. Açık söylüyorum Saadet Partisi iktidara gelmeden yolsuzluğun, usulsüzlüğün, rüşvetin önlenmesi mümkün değildir. İşte müjdeyi veriyorum. Her yıl Türkiye'ye bir gelir sağlayacak kaynak paketlerimiz hazırdır"

CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI'NA "ASGARİ ÜCRET" Lİ ELEŞTİRİ

Yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayını da eleştiren Kamalak, “Mimarların, mühendislerin yaptıkları hesaplamaya göre AK Saray diye isimlendirilen Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün gerçek maliyeti en az 8-10 milyar Liradır. 8 milyar, aylığı 2 bin liradan tam 333 bin 333 gencimizin bir yıllık maaşıdır. İşsiz olan boynu büyük gencimizin evet tam bir yıllık maaşı. Asgari ücret üzerinden hesapladığımızda durum daha da vahim oluyor. 8 milyar lira tam 8 milyon 429 bin 926 işçinin bir aylık ücretidir. Sarayın sadece 6 aylık ısıtma masrafı 10 milyon Türk Lirası imiş. Bir asgari ücretlinin tam 878 yıllık kazancı demektir. Bizim iktidarımızda rüşvet ve israfın inşallah kökü kazınacaktır" şeklinde konuştu. Konuşmalarının ardından salondakilerle beraber parti yemini eden Kamalak, salondan ayrıldı.
Haber: Arzu KAYA-Kamera: Yaşar KAÇMAZ İstanbul

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.01.2015 14:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol