AKP Adayı 'Hırsız Var' Diyormuş!

Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan Necdet Takva, 17 Aralık operasyonu sonrası yaptığı paylaşımları silmeyi unutmuş!

10 Aralık 2018 Pazartesi 00:13

AKP, birçok ilde belediye başkan adaylarını açıkladı.

AKP’li kurmaylar, listeler üzerinde hassas çalışıldığını, FETÖ’yle iltisaklı kimsenin olmadığını duyurdular.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın Necdet Takva olduğunu duyurdu.

Takva, Van’da tanınan bir isim. Uzun yıllar Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nı yaptı.

Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan Necdet Takva, 17 Aralık operasyonu sonrası yaptığı paylaşımları silmeyi sanırız unuttu.

Takva söz konusu paylaşımlarda operasyona destek veriyor.

“BİR KOL SAATİNİN DEĞERİ İLE…”

17 Aralık operasyonundan 1 gün sonra Necdet Takva, “Onlarca milyar euro'luk yolsuzluk iddiası karşısında Van için 3 yıllık vergi terkin tutarı 600 milyon TL. İster yapın ister yapmayın!..” paylaşımında bulundu.

Operasyonlardan 3 gün sonra, 20 Aralık 2013’te Takva, Reza Zarrab’ın Zafer Çağlayan’a hediye ettiği kol saatine göndermede bulunarak “Birilerinin acilen TRB2 bölgesinde yaşayanlardan özür dilemesi gerekir. Bir kol saatinin değeri ile bir şehrin kalkınabileceği tam bir ironi” ifadelerini kullanıyor.

20 Aralık’ta bir paylaşımda daha bulunan Necdet Takva, bu sefer para sayma makinelerine göndermede bulundu. Takva “Para sayma işini eskiden tüccar yapardı. Şimdi tüccar olmayanlara kaldı bu iş. Her politikacı ve bürokrata bir makina lazım artık” dedi.

“REZA ZARRAB’LARI ARIYORUM”

21 Aralık 2013'te ise Metin Özabiler isimli birine verdiği yanıtta şunları kaydetti:

"Sen rahat ol başkan. ‘Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir.’ Ben şimdi Van'daki Reza Zarrab'ları arıyorum." (Kaynak: h.ayyildiz)

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol