ADAY GÖSTERİLMEYİNCE ÇARK ETTİ...

1 Kasım seçimlerinde AKP'den aday gösterileceği konuşulan İhsan Özkes, aday gösterilmeyince AKP'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı övdüğü tweetlerini sildi.

19 Eylül 2015 Cumartesi 13:09
ADAY GÖSTERİLMEYİNCE ÇARK ETTİ...

 7 Haziran seçimlerinde CHP'den parlamentoya girip daha sonra istifa eden İhsan Özkes, istifasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti hakkındaki övgü dolu sözleri nedeniyle büyük tepki çekmişti.

 
Öncesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı hakkında "kaçak saray", "Hz.Muhammed yaşıyor olsa bu saraya girmezdi" şeklinde eleştirilerde bulunan  Özkes, istifasının ardından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen 30 Ağustos resepsiyonuna katılmış ve "Hz.Muhammed bugün yaşıyor olsa bu saraya girerdi, çünkü orada sünetten emareler çok" diye tweet atmıştı.Resepsiyonun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti hakkındaki övücü sözleri nedeniyle büyük tepki toplayan Özkes, kendisini eleştirenlere sert sözlerle yanıt vermişti.
 
1 Kasım seçimleri öncesi aday listeleri hazırlanırken Özkes'in AK Parti'den aday olacağı Ankara kulislerinde konuşulmaktaydı.Fakat bugün listelerin Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edilmesinin ardından Özkes'in aday gösterilmediği anlaşıldı.Bu gelişme üzerine Özkes, daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında attığı övücü tweetleri sildi.
 
KIZILKAYA HESABINI KAPATTI
 
Bugün listelerin YSK'ya teslim edilmesinin ardından hayal kırıklığı yaşayan isimlerden biri de gazeteci-yazar Muhsin Kızılkaya oldu. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti listelerinde Mersin'den aday gösterilerek parlamentoya giren Kızılkaya, bu kez aday gösterilmedi. Kızılkaya'nın aday gösterilmemesin ardından twitter hesabını kapatması dikkat çekti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.09.2015 13:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol