MÜDÜRÜNÜ İŞTEN ATTI.. GEREKÇE: RAPOR!

Geçtiğimiz yıl Karadenizliler Derneği’nin düzenlediği festivalde Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin kendisi ve eşi ile yaşadığı tartışma sonrasına kalp krizi geçiren Güzelbahçe Belediyesi Ruhsatlar Müdür Vekili Uğur Semih Akdemir’in, sağlık sorunları gerekçe gösterilerek işine son verildi. Başkan İnce’nin kendisini eski Başkan Ertan Avkıran’ın ekibinden olması dolayısıyla işten çıkardığını öne süren Akdemir, CHP’den de istifa etti.

28 Mayıs 2014 Çarşamba 11:34
MÜDÜRÜNÜ İŞTEN ATTI.. GEREKÇE: RAPOR!

 Yaptığı yazılı açıklamada Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’yi sert bir dille eleştiren Akdemir, yaşadığı sağlık sorunlarının nedeninin de bizzat kendisi olduğunu iddia etti.  Atatürk ve ilkelerine bağlı olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu, 2005 yılında Güzelbahçe Belediyesi’nden gelen teklifle Ruhsatlar Müdür Vekili olarak görev yapmaya başladığını anlatan Akdemir, açıklamasında şu görüşleri dile getirdi: “ Görevim sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olarak siyaset yaşantıma devam ettim. Ardından ilçemde 3000’den fazla Karadenizli hemşerimin talebi ile Güzelbahçe Karadenizliler Derneği’ni kurdum.  2009 yılında Sayın Mustafa İnce’nin göreve gelmesi ile birlikte bana ve önceki kadroya mobing uygulanmaya başlandı.  Bu devam ederken 2013 yılı mayıs ayında Karadenizliler Derneği olarak düzenlediğimiz festivale katılan Sayın İnce, hiçbir neden olmaksızın “ Siz benim ekibim değilsiniz” sözlerini sarfederek,  bana ve eşime hakaretler yağdırdı.  Tüm bunlar sonucunda üzüntü ve stresi kaldıramayarak, kalp krizi geçirdim.  Bu olaydan sonra da ataklar yaşamaya başladım ve doğal olarak heyet raporu ile istirahat almaya mecbur kaldım. Ancak mevcut Belediye Başkanı,  Mart 2014 seçiminden sonra fazla rapor aldığım gerekçesiyle beni işten çıkarmış, herhangi bir gerekçe göstermeksizin  6 arkadaşımın daha görevine son vermiştir.”



“CHP’DEN İSTİFA EDİYORUM…”
Yaşananları CHP İzmir il ve ilçe yöneticilerine de aktarmalarına rağmen bir sonuç alamadıklarını kaydeden Akdemir,  açıklamasını şu sözlerle noktaladı: “İnsanların ekmeğiyle oynamak ne derece doğrudur?  CHP Parti programında bulunan “Çalışma hakkı kutsaldır” ifadesine neden riayet edilmemektedir. Halkın partisi olmak bu mudur?  Bu partide Atatürkçü anlayışı benimseyen ve halka hizmet etmeyi önceliği sayanlar neden itibarsızlaştırılmaya çalışılmaktadır? Tüm bu soruları sormakla birlikte artık sadece belli zümrelerin ve kişilerin odağı haline gelmiş Cumhuriyet Halk Partisi’nde kalmamın doğru olmayacağı kanaatindeyim. Partiden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.05.2014 11:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol