KOCAOĞLU: HALKIN PINAR'A İLGİSİ HİÇ ŞAŞIRTICI DEĞİL

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş ve ekibini makamında kabul etti. Kocaoğlu, " Pınar'ı uzun zamandır tanıyorum. Halkın özellikle de Bayraklılıların ona olan ilgisi, sevgisi benim açımdan şaşırtıcı değil" dedi.

25 Haziran 2013 Salı 09:40
KOCAOĞLU: HALKIN PINAR'A İLGİSİ HİÇ ŞAŞIRTICI DEĞİL

 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Pınar Susmuş’un, genç ve kadın kimliğinin yanısıra mesleki başarısıyla da siyasete çok yakıştığını söyledi. Kocaoğlu, “ Pınar’ı uzun zamandır tanıyorum. Siyasete Bornova’da başladı ve güzel çalışmalara imza attı.  Dolayısıyla Bayraklı halkının ona olan ilgisi benim açımdan şaşırtıcı değil” dedi.

Avukat Pınar Susmuş, ekibi ile birlikte Başkan Kocaoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Susmuş ve ekibini makamında kabul eden Kocaoğlu, sürdürülen çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, “ Tüm bu çalışmalar partimize büyük güç katıyor. Ülkenin durumunu düşününce CHP’ye olan ihtiyaç çok daha net şekilde ortaya çıkıyor” dedi. 
KOCAOĞLU: SUSMUŞ’UN ADAYLIĞINI ÖNEMSİYORUM…
Yaklaşık bir saatlik görüşmede Susmuş’tan Bayraklı’ya dair projeleri hakkında bilgiler alan Kocaoğlu, ekip üyesi partililere hitaben “ Pınar’ı ben uzun zamandır tanıyorum. Bornova ilçe yönetiminde görev aldı. Güzel çalışmalara imza attı. Partimizin bilgili, donanımlı kadın siyasetçilerinden biridir. Henüz genç sayılabilecek bir yaşta olmasına karşın mesleki başarısı ile de siyasete yakıştığını düşünüyorum. Bornova’daki başarısını şimdi Bayraklı ilçesinde sergiliyor olmasından da mutluluk duyuyorum. Çalışmalarını takip ediyorum ve Bayraklı halkının ona olan ilgisi benim açımdan şaşırtıcı değil” diye konuştu. Kocaoğlu, Susmuş’un adaylığını kadın siyasetçilerin sayısının yükselmesi bağlamında önemsediğini de vurguladı.
SUSMUŞ: TECRÜBESİNDEN İSTİFADE ETTİK…
Başta Smyrna Meydan düzenlemesi olmak üzere Barış Anıtı’na Teleferikle Ulaşım ve Kentsel Dönüşüm’e dair öncelikli projeleri hakkında Başkan Kocaoğlu’na bilgiler veren CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş ise, “ Partimiz İzmir’de iktidarda. İzmir’in idarecisi, kentimizin başlıca söz sahibi Aziz Başkanımızla görüş alışverişinde bulunmak, çalışmalarımızı paylaşmak istedik. Sağolsun bizleri kırmadı. Hem büyüğümüz hem de İzmir gibi Türkiye’nin üçüncü büyük kentini yaklaşık 10 yıldır tüm zorluklar ve engellemelere rağmen başarıyla yöneten biri olarak değerli Başkanımızın fikir ve düşüncelerini aldık, tecrübesinden istifade etmeye çalıştık. Bizim için aslolan partimizdir, partimizin başarılı olmasıdır. Bu yolda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.








yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.06.2013 14:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
YAVUZ BATI 2013-06-25 16:45:28

izmire bayrakliya ve chp ye yakışan en temiz siyasetçilerde birisiniz pınar hanım....
allah yolunuzu açik etsin...

Avatar
iHSAN SAPMAZ 2013-06-25 17:15:40

bayraklının artık böyle çağdaş, güleryüz insanlara ihtiyaç var. aynı zamanda dürüst milletinin arkasından iş çevirmeyen on tane makam evi olmayan başkanlara.

Avatar
Erol Gürel 2013-06-25 20:40:08

gerçekten büyükşehir belediye başkanımız sayın kocaoğlu'nun söylediklerine aynen katılıyorum.bayraklıya kadın eli değmeli sayın pınar susmuş hanım tamda bu iş için ideal bir aday adayı çünkü hem bilgi birikimi olduğu için hemde tabandan geldiği için işi bildiği için.3,4 yıldan beri şu anki belediye ve parti ilçe örgütünün eski hakiki chp li̇ üyeleri̇ni̇ küstürdükleri̇ i̇çi̇n bu küskünleri̇ tekrar parti̇ i̇çi̇nde daha akti̇f ve toparlayici olacaği i̇çi̇n pinar hanim ancak toparlayabi̇li̇r bu küskünleri̇.şi̇mdi̇den aday adayliğini candan kutluyorum ve başarilar di̇li̇yorum.

Avatar
SÜLEYMAN DERE 2013-06-25 23:27:27

bayrakiya kadin eli̇ değmeli̇

Avatar
volkan yıldız 2013-06-26 00:36:00

başkanımız pınar hanım bayraklımızı ve partimizi bayraklı halkını 7sinden 70ne herkesi kucaklayarak başarılarıyla örnek gösterilecek belediye olacagına yürekten inanıyoruz

Avatar
Sezai ÖZEL 2013-06-27 21:59:03

büyükşehir ile el ele daha yaşanilasi bi̇r bayrakli..

Avatar
Mehmet Kar 2014-01-28 14:47:59

Bayraklı Izmir'in en guzel ilcelerinden biri olmasına rağmen gerek genel seçimlerdeki oy kaybı gerekse geçtiğimiz yıllarda gelisme gostermemesi dikkate alındığında değişimin olmasi Bayraklı açısından cok gerekli oldugunu görmek zor degildir. Değişim rüzgarı Sayın Genel Baskanimizin