ASLAN, BAŞVURUSUNU KILIÇDAROĞLU'NA YAPTI

İsmi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında ön plana çıkan 20 yıl boyunca aralıksız Türkiye Gazeteciler Sendikası Şube Başkanlığı yapan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Cumhuriyet Halk Partisi’ne üyelik başvurusunu bizzat Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptı.

24 Ekim 2013 Perşembe 11:46
ASLAN, BAŞVURUSUNU KILIÇDAROĞLU'NA YAPTI

 Resmi adaylık açıklamasını 2 Kasım’da binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirecek olan Aslan’a parti rozeti ise ilk grup toplantısında yine Kılıçdaroğlu tarafından takılacak. Kılıçdaroğlu, Aslan ile görüşmesinde “ Sayın Aslan, projeci kimliği, halka yakınlığı, üstün yönetim becerisi, bilgi, birikim ve donanımı ayrıca da sosyal belediyeciliğe verdiği önem gibi özellikleri ile partimize büyük güç sağlayacaktır” dedi. Aslan, Ankara’da ayrıca partinin üst düzey isimleri ile de biraraya geldi.

KILIÇDAROĞLU: PARTİMİZE BÜYÜK GÜÇ KATACAK
Sosyal demokrat kimliği ile yakından tanıdığı Aslan’ın partiye katılımından büyük memnuniyet duyduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “ Sayın Aslan bugüne kadar aktif siyasette yeralmamış olsa da bugüne kadar ki duruşu ile aslında tarafı belli olan bir dostumuzdu. Hem sendika başkanlığı hem de Ege-Koop Genel Başkanlığı gibi iki önemli sivil toplum görevini başarıyla yürüttü. Çağdaş toplu konut projeleri ile İzmir’in modern yüzünün oluşmasına büyük katkı sağladı. Projeci kimliği, halka yakınlığı, üstün yönetim becerisi, bilgi, birikim ve donanımı ayrıca da sosyal belediyeciliğe verdiği önem ile ön plana çıkan Sayın Aslan’ı partimiz saflarında görecek olmaktan mutluyum. Bu özellikleri partimize özellikle İzmir ölçeğinde büyük güç sağlayacaktır” dedi.
200 PROJE HAKKINDA DA BİLGİLER VERDİ
Görüşmede Kılıçdaroğlu’na son açıkladığı ‘Hava Treni’ ve ‘Denizde, Kara da Giden Otobüs’ gibi çarpıcı projeleri de içeren yeni nesil ulaşım sistemleri ile ilgili ayrıntılı bilgiler de sunan Aslan, bunun dışında kent için hazırlanan iki yüz projeye dair dosyayı da teslim etti.
ÜST DÜZEY İSİMLERLE DE BİRARAYA GELDİ
Aslan, daha önceki Başkent temaslarında da birçok CHP’li üst düzey siyasetçi ile de biraraya geldi. Aslan, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Günaydın, Gürsel Tekin,  Adnan Keskin, Nihat Matkap, Faruk Loğoğlu, Faik Öztrak, Erdoğan Toprak, Sezgin Tanrıkulu ile de görüşmeler gerçekleştirdi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.10.2013 11:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol