68'LİLER GECESİ'NİN GÖZDESİ PINAR SUSMUŞ OLDU

68’liler kuşağının İzmir’de oluşturduğu “68”liler Platformu” üyelerinin düzenlediği geceye CHP 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş damgasını vurdu.

03 Mart 2011 Perşembe 02:31
68'LİLER GECESİ'NİN GÖZDESİ PINAR SUSMUŞ OLDU

 Davetlilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Susmuş, "Bir şey yapmalı" isimli toplantı için " AKP iktidarının sonu geliyor. İzmir'imizle tüm ülkemizi aydınlık geleceğe taşımanın mücadelesi içindeyiz." dedi.

“Bir şey yapmalı” adı verilen buluşmaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaaddin Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, CHP eski İzmir Milletvekilleri Sedat Uzunbay, Hakkı Ülkü, Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven ve 68’liler Platformu üyeleri katıldı. Buluşma, renkli ve duygulu anlara sahne oldu. Geceye damgasını vuran isimse "CHP'nin Pınarı" şeklinde anılan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş oldu.




Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği Susmuş da tek tek masaları ziyaret ederek arkadaşları ile sohbet etti, kucaklaştı. Gecede gazetecilerin sorularını yanıtlayan Susmuş, ""68 kuşağı tam bağımsız, demokratik Türkiye Cumhuriyeti için mücadele vermişbir kuşaktır. Aynı mücadeleyi bugün de aynı ruh, bilinç ve inançla sürdüreceğimize inanıyorum. Kaldı ki o kuşağın yeni temsilcileri bizleriz. İzmirliler olarak bu mücadeleyi başarıya ulaşıncaya dek sürdürmeliyiz. Çünkü İzmir, Anadolu’nun aynasıdır.  İnsanımızdan aldığım ışıkla Türkiye'yi aydınlatacağız. Misyonumuz budur." dedi.



Gecede konuşan 68’liler Platformu Sözcüsü Aydın Türkaydın ise “Bir şeyler yapmalıyız” diyerek 150 kişiyle başlattıkları yürüyüşte binlerce gönüllünün desteğini aldıklarını söyledi. Köy köy dolaşarak 5 bin 983 gönüllüye ulaştıklarını ve bu gönüllülerin seçim günü sandıklara sahip çıkacağını belirten Türkaydın, Türkiye nüfusunun büyük bir bölümünü oluşturan gençlerden de kendilerine güç vermelerini istedi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol