Kilisede Yaptıkları Herkesi Şoke Etti!

ABD'nin Louisiana eyaleti büyük bir skandalla çalkalanıyor. Louisiana eyaletinin Pearl River kentindeki Saints Peter ve Paul Katolik Kilisesi'nin rahibi, kilisede iki kadınla seks filmi çekerken yakalandı. Dixon ve görüntülerdeki diğer kadın olan 23 yaşındaki Melissa Cheng de benzer suçlamalarla gözaltına alındı

09 Ekim 2020 Cuma 18:06
Kilisede Yaptıkları Herkesi Şoke Etti!

ABD'nin Louisiana eyaletinin Pearl River kentindeki Saints Peter ve Paul Katolik Kilisesi'nin rahibi Travis Clark, kilisenin içinde iki kadınla yapıp bunun filmini çekerken basıldı.

SOKAKTAN GEÇEN VATANDAŞ FARKETTİ

Nola.com'un aktardığı habere göre, 30 Eylül'de meydana gelen durumu kilisenin yanından geçerken sahne ışıklarının geç saatte hâlâ yanıyor olduğunu gören bir vatandaş fark etti. İçeriye bakan vatandaş, rahibin kilisenin apsisinde yarı çıplak iki kadınla yaptığını gördü. Rahibin, birlikteliklerini bir tripod üzerinde duran cep telefonuyla da kaydettiği belirtildi.

TWITTER'DAN DUYURMUŞ

Görgü tanığı ihbarda bulunduktan kısa süre sonra kiliseye polis geldi. Cep telefonundaki kaydı izleyen polisler Rahip Travis Clark'ı "müstehcenlik" suçlamasıyla gözaltına aldı. Kayıtlara göre rahibin birlikte olduğu kadınlardan Mindy Dixon, bir filmi oyuncusu. Dixon'ın 29 Eylül'de Twitter'dan "Başka bir rahibe ile buluşup Tanrı'nın evini kirletmek için New Orleans'a gidiyorum" yazdığı görülüyor. Dixon ve görüntülerdeki diğer kadın olan 23 yaşındaki Melissa Cheng de benzer suçlamalarla gözaltına alındı. 

New Orleans Başpiskoposu 1 Ekim'de rahibin tutuklandığını duyurdu, ancak neden tutuklandığına dair ayrıntı vermedi. 

Bununla birlikte, kilise gibi kutsal bir yere saygısızlık ederken, kendisini cinsel rol oynamaya dahil eden bir rahibin korkunç bir resmini çizen mahkeme dosyalarında yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Kamu kayıtları  kadınlardan biri olan 41 yaşındaki Mindy Dixon'ın da dominatrix olarak işe alınan yetişkin bir sinema oyuncusu olduğunu gösteriyor. Dixon'la ilişkili bir sosyal medya hesabında, 29 Eylül'de yayınlanan bir gönderi, başka bir dominatrixle tanışmak ve "Tanrı'nın evini kirletmek" için New Orleans bölgesine gittiğini söylüyor.

23 yaşındaki Dixon ve Melissa Cheng, 37 yaşındaki Clark'la aynı şekilde suçlandılar. Polis, suçlamanın "sokaktan açıkça görülebilen sunakta meydana gelen [müstehcen] eylemlerden" kaynaklandığını söyledi.

Tutuklamalar, New Orleans Başpiskoposluğu'nun başına gelen en son skandalı işaret ediyor, bildirildiğine göre 1 Ekim'de Başpiskopos Gregory Aymond'a, farklı bir kuzey kıyısı rahibi olan Papaz Pat Wattigny, 2013'te bir küçük çocuğa cinsel tacizde bulunduğunu açıkladı. Aymond, Wattigny'yi kaldırdı.

2013'te atanan Clark, Saints Peter ve Paul'daki görevlerine ek olarak, yakın zamanda Slidell'deki Papa John Paul II Lisesi'nin papazı seçildi. Lisede, bu yaz bir öğrenciye gönderilen uygunsuz kısa mesajlar nedeniyle bu pozisyondan istifa eden Wattigny'nin yerine geçti. Papa II. John Paul’ün müdürü Salı günü okul velilerine, Wattigny’nin Şubat ayından beri bu metinler için soruşturma altında olduğunu söylediği öğrenildi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.10.2020 18:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol