YETENEK VE KALİTE BİRLEŞİNCE...

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Taçspor Kulübü tesislerinde gerçekleştirilen milli takım seçmelerinde İzmirli Ulaş Boran Ulusoy, büyük bir başarıya imza atarak, 12 yaş kategorisinde ülkemizi uluslararası turnuvada temsil etme hakkı kazandı. Ulusoy’un bu başarısı ile CNC Tenis Akademisi’nin Baş Antrenörü Umut Alptekin de, henüz daha iki yıl önce üstlendiği Milli Takım Antrenörlüğü görevinde kalitesini ortaya koydu.

14 Aralık 2012 Cuma 15:56
YETENEK VE KALİTE BİRLEŞİNCE...

 Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Taçspor Kulübü kortlarında düzenlenen ve 7 gün süren seçmelerde, final karşılaşmaları önceki gün tamamlandı. Rakiplerini mağlup eden 3 sporcu milli takımda yer alma hakkını kazandı. Bu 3 sporcu arasında yeralanlardan biri de 12 yaşındaki İzmirli Ulaş Boran Ulusoy’du.


YETENEĞİ PARMAK ISIRTIYOR...
Oyun stili, tekniği ve yeteneği ile adeta parmak ısırtan, kendi yaş kategorisindeki üstünlüğü ile dikkat çekmesinin yanı sıra gelecek için de büyük umut vaad eden minik Ulusoy, elde ettiği başarı ile hem ailesi ve antrenörünün hem de tüm İzmirlilerin gurur kaynağı oldu. Tenisi çok sevdiğini ve ileride çok daha büyük başarılara imza atmak istediğini belirten Ulusoy, “Babamın isteği ile başladığım tenisi ben de çok sevdim. Antrenörüm Umut Alptekin ile de adeta kendimi buldum. Umut hocam gerçekten sadece bir antrenör değil. Ailemden biri gibi. Başarılı olmamı çok istiyor ve bana güveniyor. Hocam yanımdaysa hiçbir maça çekinerek çıkmıyorum.” dedi.





ANTRENÖR ALPTEKİN: "NEDEN ŞAMPİYONLAR ÇIKARMAYALIM?"
 Yaklaşık 2 yıl önce Milli Takım Antrenörlüğü görevini üstlenen CNC Tenis Akademisi’nin Baş Antrenörü Umut Alptekin ise, öğrencisi Boran’ın önemli bir yetenek olduğunu belirterek, gelecekte çok büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Başarı için istekli ve hırslı olmak gerektiğini, yeteneğin de itici güç olduğunu kaydeden İzmir’in başarılı tenis antrenörü, “ İnanıyorum ki, Boran hem önümüzdeki Ocak ayında düzenlenecek organizasyonda ülkemizi layıkıyla temsil edecek, hemde elde edeceği başarı ile de İzmir’in ve Türkiye’nin gurur kaynağı olacak. Boran’ın yanı sıra milli takıma seçilen diğer 3 sporcu çocuğumuz da başarılı ve gelecek vaad ediyor. Bugüne kadar ülkemizde çok rağbet görmeyen tenis sporu son yıllarda önemli bir ivme kazandı. Bu alanda yetişen çocuklarımız gelecekte Grand Slam Turnuvalarında boy gösterecek, ülkemize şampiyonluklar getireceklerdir. Bu bir hayal değil.” diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol