SAHAYI DAR ETTİK! FİNALE DOĞRU...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk mücadelesinde Portekiz'in güçlü ekibi Benfica'yı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 1-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Maçın tek golü '72 dakikada Egemen Korkmaz'dan geldi.

26 Nisan 2013 Cuma 10:15
SAHAYI DAR ETTİK! FİNALE DOĞRU...

 Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golü 72. dakikada Egemen Korkmaz kaydetti. 

Bu karşılaşmanın rövanşı 2 Mayıs tarihinde Portekiz'de oynanacak. 

CRİSTİAN BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI 

Maçın 45. dakikasında penaltı kaçıran Cristian Baroni, büyük üzüntü yaşadı. Brezilyalı oyuncunun şutu direkten oyun alanına dönerken, bu vuruşun ardından ise ilk yarı sona erdi. Pozisyonun ardından Cristian Baroni büyük üzüntü yaşarken oyuncuyu arkadaşları teselli etti. 

Brezilyalı oyuncu ilk yarının bitiş düdüğünün ardından ise soyunma odasına doğru koştu. 


FENERBAHÇE - BENFİCA MAÇINDAN NOTLAR

Fenerbahçe, tarihi maç için sahaya çıktı. 
Benfica ile zorlu bir mücadele yapacak olan Sarı-Lacivertliler stada ayak bastığında büyük bir coşku yaşandı. Tura inan taraftarlar büyük destek verirken, ilk tezahürat son maçlarda üretilen; "Pierre Webo, Moussa Sow'uyla, orta saha Salih Uçan'la, ceza alan taraftarla, gidiyoruz Amsterdam'a" oldu. 

Takım ısınmaya çıktığında tribünlere ilk çağrılan isim gol umudu Moussa Sow oldu. Yumruk şov tüm futbolcularla devam etti. 
Yaklaşık 50 kadar Benfica taraftarı migros tribünü köşesindeki yerini aldı.

Stat dışı karnaval yeri gibiydi, kale arkası tribünler erken dolarken, davul ve zurna eşliğinde stat dışında eğlenen taraftarların büyük çoğunluğu 21.00'den itibaren stada girdi. 

Bu arada taraftarlar, statta yapılan anonsla, şiddet içeren hareketlerde bulunmamaları, ırkçılık - ayrımcılık yapmamaları ve rakip takım ile taraftarlarına centilmence davranmaları konusunda uyarıldı. 
Salih, Krasic, Mert, Bekir, Selçuk, Semih ve Mehmet Topuz yedek soyundu. Benfica'da ise ilk 11'de beklenen Gaitan'ın yerine 10 numaralı forması ile Aimar yer aldı. 

UĞUR DEMİRKIRDI - UĞUR CAN - İSTANBUL






DHA





Son Güncelleme: 26.04.2013 10:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol