İZMİR'İN GURURU OLDULAR...

CNC Tenis Akademi sporcularından Baran Ulaş Ulusoy, İstanbul'da gerçekleştirilen 14 yaş tenis milli takım seçmelerinde şampiyon olarak milli takıma seçildi.

08 Aralık 2014 Pazartesi 16:14
İZMİR'İN GURURU OLDULAR...

Genç tenisçinin başarılı antrenörü Umut Gerçek Alptekin, " Baran, hem akademimizi hem de İzmir'i turnuvalarda başarıyla temsil ederek gururumuz olmaya devam ediyor. Hedefimiz Avrupa’nın en iyi ilk on sporcusu arasına girmek" dedi.

  
İstanbul'da Taç Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen milli takım seçmelerine elemelerden başlayarak, tüm seribaşı rakiplerini dize getiren Ulusoy'un şampiyon olması ile büyük sevinç yaşadıklarını kaydeden Milli Takım Antrenörü Alptekin, öğrencisinin yaklaşık bir yılı aşkın süredir Avrupa'da turnuvalarda tecrübe kazandığını söyledi.

HEDEFİMİZ AVRUPA'DA İLK 10...
Alptekin, " Boran gerçekten çok yetenekli ve geleceği çok parlak bir sporcu. Her maçtan yeni öğretilerle ayrılmasını biliyor. Şu an Avrupa tenis sıralamasında ilk iki yüz arasında ancak Ocak ayından itibaren yeni sezona ilk yüz sporcu arasında olarak başlayacak. Hedefimiz Avrupa sıralamasında ilk 10 arasında yeralmak. Bu başarıyı elde etmek için çalışmalarımızı aynı titizlikle sürdürmek zorundayız. Kendisiyle hem CNC Tenis Akademisi hem de bir İzmirli olarak gurur duyuyoruz" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.12.2014 16:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol