HELAL SANA FENERBAHÇE...

Fenerbahçe'li Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal'ın dünkü durağı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım idi.

29 Ocak 2013 Salı 10:26
HELAL SANA FENERBAHÇE...

 Önce randevu aldı, sonrada kapısını çaldı. Aziz Yıldırım, Selda Topal ile Fenerbahçe Televizyonunda buluştu. Topal, çıkardığı isimsiz adlı şiir kitabının geliri ile Böbrek Hastalarının tedavisinde kullanılan dializ makinesi alımı için uzun süredir çalışıyordu. O güne kadar futbol camiasından büyük destek görmüştü. Önce vakfın faaliyetlerini anlattı Selda Topal.

Aziz Yıldırım hemen konuya girdi. "Selda hanım yaptığınız iş çok büyük. Sizi tebrik ediyorum.Şimdi benden size bir adet dializ makinesi (12.000 Euro) dedi." Ardından hemen Aykut Kocaman'ı çağırdı. Kocaman odaya girdi. Selda Topal ile kısa bir görüymeden sonra kendisi de bir tane alma sözü verdi. Ama devamı vardı. Fenerbahçe Başkanı, Kocaman'dan, futbol takımını da organize etmesini söyledi. Böylece bir toplantı, üç dializ makinesinin alımı ile sona ermiş oldu.
Selda Topal, Fenerbahçe camiası ve başta Aziz Yıldırım olmak üzerez herkes teşekkür ederek şunları söyledi:
"Bu bedel karşılığında şiir kitabımıda tüm Türkiye genelindeki Fenerbahçe Spor Okullarına göndereceğiz. Bundan daha büyükbir mutluluk olabilirmi? Bu ziyaretin anlamı çok büyüktü.Böbrek Hastaları dualarını Fenerbahçe camiasından eksik etmesin. Onlara destek olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Teknik Heyete ve futbolculara şükran e minnet borçluyum.

DHA





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol