Fenerbahçe'nin efsanesi Aziz Yıldırım'dan bomba sözler

Fenerbahçe'nin eski efsane başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı son açıklama ile gündeme bomba gibi düştü.

10 Mart 2024 Pazar 12:40
Fenerbahçe'nin efsanesi Aziz Yıldırım'dan bomba sözler

Fenerbahçe'nin efsane eski başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği'nin İzmir şubesinin açılışına katıldı.

Yıldırım burada, son günlerdeki flaş açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Yıldırım şunları söyledi:

"KAVGAYI SONRA YAPARIZ. ŞİMDİ ZAMANI DEĞİL"

"Fenerbahçe için herkesi birlik beraberliğe çağırıyorum. Fenerbahçe'nin şu anda başkanlık vs gibi bir sorunu yoktur. Tek sorunu başarısızlıktır. Biz içimizdeki kavgayı sonra yaparız, kavga etmek kolay, bizim için çok kolay. Ama şimdi zamanı değil. Şimdi hem Süper Ligi hem de Konferans Ligi'ni kazanmaya odaklanmamız gerekiyor. Fenerbahçe'nin birlik beraberlik içinde olması lazım, ayrışma yapılmaması lazım, ayrışma kulübe zarar verir, camiaya zarar verir. Bunun zararlarını ileride görürsünüz. Bugün göremezsiniz bir şey ama ileride 5 sene, 10 sene sonra bunları görürsünüz. Ayrışma başladığı zaman birlik beraberlik yok olur. Fenerbahçeli, Fenerbahçeli ile kavga etmeye başlar. Bu çok tehlikeli bir şey, onun için hepimizin birlik beraberliği önemli"

"KİM FENERBAHÇE'NİN BAŞARISINI İSTEMEZSE ŞEREFSİZDİR"

"Kim Fenerbahçe'nin başarısını istemezse, 'onlar yok, ben varım' bilmem ne derse, onlar şerefsizdir. Bak bu kadar ağır söylüyorum. Fenerbahçe'nin başarısı, mutluluğu hepimizin. Başarısızlığı da bizimdir ama biz yönetenler kadar üzülmeyiz, çünkü biz taraftarız. Biz olayı yaşarız, sabah unuturuz ama yönetici öyle değildir. Devam eder o üzüntü veya başka hadiseler devam eder"

"ÇOCUKLAR ARTIK FENERBAHÇELİ OLMUYOR. BUNU DURDURMAMIZ LAZIM"

Kızıyla ilgili yaşadığı bir anıyı da anlatan Aziz Yıldırım, konuşmasını şöyle sonlandırdı:

ekran-goruntusu-2024-03-10-120254.png

"10 yaşında kızım var, evde oturuyoruz yazın. Fenerbahçe maçı var, televizyon açık. Biz terasta arkadaşlar gelmiş sohbet ediyoruz. O da salıncakta sallanıyor. Geliyor maç kaç kaç diye soruyor, 1-0 galibiz diyoruz. Bakmıyorsa galibiz. Tamam gidiyor neşeli. Sonra gidiyor içeriye bakıyor televizyona 0-1 yazıyor, mağlup yani Fenerbahçe. Geliyor diyor ki baba 1-0 galibiz dedin orada 0-1 yazıyor mağlup gözüküyor. Televizyon yalan yazıyor diyorsun. Bunları yaşamak istemiyoruz. Bizim çocuklarımız hepimizin. Çocuklar artık Fenerbahçeli olmuyor. Bunu durdurmamız lazım. Hep beraber gerekirse mücadele etmeliyiz." 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.03.2024 12:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol