Edin Dzeko'dan Galatasaray'a: Ağlıyorlar...

Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin gözünün altının morarmış şekilde göründüğü fotoğrafını paylaşmasının ardından Edin Dzeko, bu paylaşıma yanıt verdi.

25 Aralık 2023 Pazartesi 11:58
Edin Dzeko'dan Galatasaray'a: Ağlıyorlar...

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında dün akşam oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı 0-0 bitti ancak derbinin tartışmaları devam ediyor.

Sarı kırmızılı kulüp, golcüsü Mauro Icardi'nin gözünün morardığı fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı ve "Adaletin sadece kendileri için olmasını isteyenler, bu gece de her kanaldan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler! VAR odası ve 26 kamera göremiyor ve onlar adına utanıyoruz. Türk futbolunu bu noktaya getirenler utanacaktır" açıklamasını yaptı.

dzeko icardi

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Galatasaray'ın bu paylaşımını alıntılarken, Romano'nun gönderisinin altına Fenerbahçe'nin Boşnak futbolcusu Edin Dzeko yorum yaptı.

Dzeko "Adam kafasını kale direğine çarptı ve onlar da bu fotoğrafı alıp Instagram'a koydular, penaltı için ağlıyorlar. Her zamanki halleri. Ciddi ol Fabrizio, bundan daha iyisini yapabilirsin." ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.12.2023 12:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol