BAKAN'I YALANLAYAN FOTOĞRAF!

Sanica Boru Elazığspor Başkanı, "Bakan devre arası soyunma odasına girip, 500 bin lira prim sözü verdi" iddiasını bakan Fatma Şahin yalanlamıştı. Ancak ortaya çıkan bir fotoğraf açıklamaların tam tersi olduğunu gösteriyor.

29 Kasım 2013 Cuma 14:51
BAKAN'I YALANLAYAN FOTOĞRAF!

 Süper Lig'de geçen hafta ilk yarısı 1-1 biten Gaziantepspor karşılaşmasını 3-1 kaybeden Sanica Boru Elazığspor'da mağlubiyetin ardından basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin hakkında "Sayın Bakan Fatma Hanım danışmanlarıyla, milletvekilleriyle devre arasında soyunma odasına giriyor. 500 bin lira prim veriliyor. Gaziantepspor diriliyor" iddiasında bulunmuştu. 

 
BAKAN ŞAHİN: "GİRMEDİM"  DEMİŞTİ
 
Gaziantep'te yerel gazetelerin de gündeme getirdiği ve Sanica Boru Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk'ün de kamuoyuyla paylaştığı iddialar üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, yazılı bir açıklama yaparak olayın gerçek dışı olduğunu ifade etmiş şu yazılı açıklamayı yapmıştı:  “23.11.2013 tarihinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Spor'un, Elazığ Spor il yaptığı maçı izlemek için Kamil Ocak Stadyumu'na gitmiştir. Sayın Bakan maç arasında bekleme salonuna geçmiştir. Ne iddia edildiği gibi soyunma odasına girmiş ne de futbolcular ile bir araya gelerek 500 bin liralık pirim sözü vermiştir. Bu iddia çirkin, asılsız ve gerçek dışı olduğu kadar aynı zamanda da ahlak sınırlarını aşmıştır.
 
 
SERGEN YALÇIN: "DEVRE ARASI GELİP, 'HAYIRLI OLSUN' DEDİ"
 
Yaşanan bu tartışmaların ardından Gaziantepspor'un yeni çalıştırıcısı Sergen Yalçın da yazılı bir açıklama yaptı. Sergen Yalçın, açıklamasında şunları kaydetti:
 
"Görev aldığımız ilk müsabaka olan Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasının devre arasında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız ve Gaziantep Milletvekilimiz olan Sayın Fatma Şahin büyük bir nezaket örneği göstererek tarafıma bizzat hayırlı olsun demek için stadyumda oyuncuların soyunma odasından tamamen ayrı Teknik Direktör odasına teşrif etmiş ve iyi dileklerde bulunmuşlar, akabinde hiçbir oyuncu ile irtibata dahi geçmeden protokol tribündeki yerlerini almışlardır. Söz konusu görüşmede Sayın Bakanımız kesinlikle takıma ne bir prim açıklamış, ne de galibiyet için bir söz vermiştir. İlk maçımızda elde ettiğimiz ve bizim için son derece önemli olan Sanica Boru Elazığspor maçı galibiyetine bu şekilde gölge düşürmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Unutulmamalıdır ki; Elazığsporda tıpkı Gaziantepspor gibi bu ülkenin güzide takımlarından olup bu şekilde haksız ve yanlış yakıştırmalar Sanica Boru Elazığspor camiasına da saygısızlık anlamına gelmektedir. Başta oyuncularımız ve ekibim olmak üzere tüm camiamızın kenetlenerek elde ettiği bu galibiyetin değeri hiçbir maddi unsurla ölçülemez."
 
 
Ancak ortaya çıkan bir fotoğraf açıklamaların Fatma Şahin ve Sergen Yalçın'ın açıklamalarının tam tersi olduğunu gösteriyor. 
 
Bu açıklamaların ardından Aydınlık Gazetesi Yazarı Mustafa Mutlu, Bakan Fatma Şahin'in soyunma odası koridorlarındaki fotoğrafını yayınladı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 29.11.2013 14:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol