İşte Esenyurt'ta 5 Polisin Dövdüğü Kadının İfadesi

İstanbul Esenyurt’ta 5 polis tarafından darp edilen kadının ifadesi ortaya çıktı. Polis memuru tarafından hem darp edildiğini hem de küfür ve tecavüz tehdidine maruz kaldığını dile getiren kadın, darp raporu almak için gittiği hastanede doktorun skandal sözlerini de açıkladı.

04 Haziran 2021 Cuma 13:11
İşte Esenyurt'ta 5 Polisin Dövdüğü Kadının İfadesi

Gazeteci Erk Acarer, Esenyurt’ta polisler tarafından darp edilen kadının ifadesine ulaştı.

Gece site içerisnde evime giderken polis otosu önünde durup “nereye gidiyorsun lan dedi. Üslubunuzu düzeltir misiniz dediğimde “kes lan sesini sana mı soracağım” deyip kimliğimi istemiştir. Üzerimde olmadığını söyleyip eve gidip beraber alabileceğimizi olay anında üzerimin müsait olmadığını eşyalarımı değiştirmem gerektiğini söylediğimde “kes lan deyip” darp etmeye başlamıştır.

TEHDİT ETTİ

Daha sonra yerde ters kelepçe yapıp (oro.pu) senin hakkından ben gelirim diye küfürler devam etmiştir. Ekip otosuna bindirip araç içerisinde de tekme yumruk atmaya devam edip araçta “seni bebek gibi yetiştirmişler, şımartmışlar. Seni si…im her gün siteye giriyorum evini de biliyorum her gün bunu sana yapacağım” deyip tehdit etmiştir.

DOKTORDAN SKANDAL SÖZLER: AZ BENZETMİŞSİNİZ

Darp raporu almaya gittiğimiz Esenyurt Devlet Hastanesi’nde doktorun “bu sefer az benzetmişsiniz” deyip “üzülme” gülüp “peşimi bırakmayacağını” söylemiştir.

Söz konusu kimliği kamera kayıtlarından betimlenecek olan polis memuru hakkında şikayetçiyim. Haklarında gereken kovuşturmanın yapılıp eylemelerine uyan suçtan dolayı cezalandırılmasını talep ederim

İŞTE 5 POLİSİN BİR KADINA YÖNELİK O DAYAK ANLARI

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.06.2021 13:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol