Büyükşen Cinayetinin İç Yüzü Belli Oldu

Yanlışlıkla Metin ve Necla Büyükşen çiftini öldüren kiralık katilin asıl hedefinde olan Hüseyin K., sessizliğini bozdu.

24 Temmuz 2021 Cumartesi 10:09
Büyükşen Cinayetinin İç Yüzü Belli Oldu

 Yanlışlıkla Metin ve Necla Büyükşen çiftini öldüren kiralık katilin asıl hedefinde olan Hüseyin K., sessizliğini bozdu. Azmettirici Esra ile ilişki yaşadığını kabul eden Hüseyin K., "Ben de ailemden 5 kişiyi kaybedebilirdim. Metin amca ve Necla teyze için çok üzgünüm. Ben de mağdurum, soruşturmayı takip edeceğim" dedi.

Konya Karatay ilçesine bağlı İsmil mahallesinde yaşayan Metin ve Necla Büyükşen çifti, 3 Eylül 2018 gününde evine giren kar maskeli kişi tarafından öldürüldü. Cinayet için başlatılan çalışmalarda çiftin yanlışlıkla öldürüldüğü tutulan kiralık katilin evleri karıştırdığı ortaya çıktı.

"HER ŞEYİ ONLAR GÖZALTINA ALININCA ÖĞRENDİM"
Kiralık katilin asıl hedefinde bulunan Hüseyin K. ilk kez Sabah'a konuşarak yaşadıklarını anlattı. Azmettirici olduğu ileri sürülen Esra ile kısa süreli bir ilişki yaşadığını söyleyen Hüseyin K., sözlerine şöyle devam etti:

"Metin ve Necla Büyükşen cinayetinden 20 gün kadar önce Esra ile ayrılmıştık. Ayrıldıktan sonra birkaç kez bana ulaşmaya çalıştı ama ben konuşmadım. Geçen hafta gözaltıları görünce bende o zaman her şeyi öğrendim."

"BENİM EVİME GİRMEK İSTERKEN YANLIŞ EVE GİRMİŞLER"
"Haberlerde gördüğüm kadarıyla hamile olduğunu söyleyerek arkadaşım Zekeriya'dan evimin adresini almış. Ancak hamilelik durumu kesinlikle söz konusu değildir. Benim evime girmek istediklerini ancak yanlış eve girdiklerini duydum."

"ÖLENLER İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM ANCAK BEN DE AİLEMİ KAYBEDEBİLİRDİM"
"Olay günü benim evimde de anne ve babam dahil ailemden 5 kişi vardı. Metin amca ve Necla teyzenin hayatını kaybettiği için çök üzgünüm. Ancak bu olayda bende o sırada evde bulunan ailemdeki 5 kişiyi kaybedebilirdim."

 "BEN DE MAĞDURUM, HAKKIMI ARAYACAĞIM"
Bu olayda kimseyi kaybetmedim ama Metin amca ve Necla teyzeyi de annem ve babam gibi görüyordum. Onlarla birlikte büyüdüm. Bende mağdurum. Soruşturmayı takip edeceğim. Yasal yollardan hakkımı sonuna kadar arayacağım."

NE OLMUŞTU?

Konya'da yaşanan korkunç olayda Metin ve Necla Büyükşen çifti hayatını kaybederken kızları Büşra Büyükşen de ölü taklidi yaparak saldırgandan kurtuldu. Çiftin doktor oğulları Osman Büyükşen'in Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkıp, konunun tekrar gündeme gelmesi üzerine jandarma bünyesinde özel ekip kuruldu.

Özel ekip dosya üzerinde ve mahallede yaptığı çalışmalar sonucu operasyon için harekete geçti. Geçtiğimiz hafta gözaltına alınan 25 şüpheliden Esra Taş, sevgilisi Abdullah Başdemir (46) ile onlara yardım ettikleri öğrenilen Zeki Okşen, kuzeni Mustafa Okşen ile Afgan uyruklu Abdulhamit Uzbek tutuklandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.07.2021 10:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol