Ümit Özdağ, Bakanlık Önünde: Çık Dışarı Korkak Herif...

Süleyman Soylu Ümit Özdağ düellosunda gözler saat 11.00'e çevrildi. Zafer partililer de genel başkanlarına destek vermek için genel merkez binası önüne gitti.

06 Mayıs 2022 Cuma 11:13
Ümit Özdağ, Bakanlık Önünde: Çık Dışarı Korkak Herif...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun  kendisine yönelik söylediği  "Soros çocuğu, istihbarat elemanı"  sözler sonrası bugün saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı'nın önüne gideceğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a destek vermek için partililer genel merkez binasında geldi, sonra bakanlık önünde toplandı.

Saat 09.00'dan itibaren  genel merkez binasına gelmeye başlayan üyelerin yanı sıra binanın etrafında sivil ve resmi polisler de görev aldı.

Öte yandan basın yayın organlarından ilk gelen Melih Gökçek'in oğluna ait Beyaz TV oldu.

Ümit Özdağ'ın genel merkez binasına gelmesiyle birlikte Genel İdare Kurulu toplantısı başladı. Ümit Özdağ toplantı öncesi şu twiti paylaştı:

"Saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı'na tek başıma gideceğim. Bu süreci sosyal medya hesaplarımdan canlı olarak izleyebilirsiniz... Partililerimiz ve vatandaşlarımızın İçişleri Bakanlığı önüne GELMEMELERİNİ rica ediyorum."

ZAFER PARTİLİLER DURDURULDU

Ümit Özdağ'a destek vermek için Ankara'ya giden İstanbul heyeti şehrin girişinde durduruldu.

"ÇIK DIŞARI KORKAK HERİF..."

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, söz verdiği gibi saat on bir de İçişleri Bakanlığı önüne geldi.

Partililerin karşıladığı Özdağ'a yüz metre öncesinden engel konmaya çalışıldı. Süleyman Soylu'ya seslenen Özdağ, " Çık dışarı korkak herif ben buradayım" dedi.

İŞTE OLAY YARATAN O GÖRÜNTÜLER!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.05.2022 11:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol