Temel Karamollaoğlu'nu Devirme Planı Başladı!

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Oğuzhan Asiltürk’e yaptığı ziyaret sonrası Saadet Partisi’nin içerisinde olağanüstü gelişmeler yaşanıyor.

11 Şubat 2021 Perşembe 13:44
Temel Karamollaoğlu'nu Devirme Planı Başladı!

Oğuzhan Asiltürk’ün CHP, İYİ Parti ve Demokrat Parti ile birlikte Millet İttifakı içerisinde yer alan Saadet Partisi’ni Saray İttifakı’na sokmak için kurultay hazırlığı yaparak SP lideri Temel Karamollaoğlu’nu devirmek için çalıştığı iddia ediliyordu.

Hadi Özışık, Habertürk canlı yayınında Saadet Partisi’ne ilişkin edindiği kulis bilgisini paylaştı.

Hadi Özışık’ın “Oğuzhan Asiltürk’ün Saadet Partisi’ni kongreye götüreceği yönünde bana bir bilgi geldi. Yeni bir bilgi” sözlerinin ardından Veyis Ateş “Genel başkan değişikliği anlamında mı?” diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Hadi Özışık da Veyis Ateş’in sorusuna “Evet” yanıtını verdi.

Daha sonra ise Hadi Özışık, Gürkan Hacır’ın “Temel Bey’i deviriyorlar mı?” sorusuna ise, “Tam ifade edersek, öyle” dedi.

KARAMOLLAOĞLU’NUN YERİNE METE GÜNDOĞAN

Özışık, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun yerine ise Necmettin Erbakan’ın 25 yıl danışmanlığını yapan Prof. Dr. Mete Gündoğan’ı getirmek istediklerini açıkladı.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN TARİHİ KONUŞMA... TIKLAYIN!

Öte yandan Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden Saadet Partisi'nde Genel Başkan değişikliği gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. "Herhangi bir genel başkan değişikliği gündemi söz konusu dahi değildir" diye Birol Aydın, şunları ifade etti:

"Son günlerde ekranlarda iktidar ağzı ile konuşan grupların, sanki 'Saadet Partisi Genel Başkanı’na bir müdahale gelecek'miş gibi algı oluşturma çabalarına şahit olmaktayız. Öncelikle bilinmelidir ki; Saadet Partisi, üzerinde uygulanmak istenen birçok operasyonu geçmişte bertaraf ettiği gibi, bugün de bu ucuz ve basit ayak oyunlarını bertaraf etmesini bilir! Bizim istişare ve karar kurullarımız olan Yüksek İstişare Kurulumuz ve Genel İdare Kurulumuzun, herhangi bir genel başkan değişikliği gündemi söz konusu dahi değildir.

Dışarıdan bir ‘operasyon’ başlatma niyetinde olanların, asparagas haberleri ise bizi sadece güçlendirmektedir. Genel Başkanımız başta olmak üzere partimizin bütün mensupları, ülkemizdeki kutuplaşma zeminlerini ortadan kaldırmak ve insanımıza hak ve adalete dayalı bir Türkiye’yi tesis etmek için gece gündüz çalışmaktadır ve çalışmaya da devam edecektir."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.02.2021 15:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol