Sedat Peker'in Tahtadaki Mesajı Belli Oldu

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker 7. videosunu yayınladı. Peker'in videosunda mekan değişikliğinin yanı sıra arkasındaki tahtada yazanlar dikkatleri çekti.

24 Mayıs 2021 Pazartesi 08:02
Sedat Peker'in Tahtadaki Mesajı Belli Oldu

Sedat Peker 7. videosunu yayınladı. Peker'in videosunda mekan değişikliğinin yanı sıra arkasındaki tahtada yazanlar dikkatleri çekti.

Mekan değişikliğini, "Türkiye'den kalabalık misafirlerimiz geldi. Ben Abdulkadir Selvi ile Süleyman Soylu'yu bekliyordum ama onlar gelmedi. Her zamanki yaptıkları gibi devleti işin içine karıştırdılar. O yüzden bir yer değişikliği yaptık. Belki önümüzdeki günlerde bir yer değişikliği daha yapmayı düşünüyoruz." sözleriyle açıklayan Peker'in videosunda bir detay ise dikkat çekti.

Arkasına yazı tahtası koyan Peker'in tahtaya "İran, Mersin ve Sabiha Gökçen" yazdığı görüldü. Ayrıca "?" ile birlikte "S ve D" harflerinin yer aldığı görüldü.

Aykırı'nın haberine göre, 7'nci videoda tabloda yazan "İran, Mersin ve Sabiha Gökçen" bilgilerine değinmeyen Peker'in 8. video için ipucu verdiği öne sürüldü.

İşte Peker'in arkasındaki tahtada yazanlar:

sedat-peker-tahta.jpg

SOYLU CEVAP VERECEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Peker'in 7. videosunun ardından sessizliğini bozacak. Soylu, 24 Mayıs Pazartesi akşam saat 21.00'de Habertürk'e konuk olacak.

 Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Youtube kanalında yayınladığı videolarda hedef aldığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Peker'in 7. videosunun ardından sessizliğini bozacak.

Sedat Peker, YouTube kanalından yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun akrabası olduğu belirtilen Sadık Soylu hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Süleyman Soylu'ya yakınlığı ile bilinen yandaş Türkiye yazarı Cem Küçük, Soylu ile yaptığı görüşmeyi yazdı.

Soylu'nun Peker'in son açıklamasının ardından gayet morali olduğunu belirten Cem Küçük'ün mesajı şöyle:

"İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile konuştum.

Gayet moralli. Neyin ne olduğunun, oynanan uluslararası oyunun farkında.

Soran herkese de selamı var.

Yarın akşam 21:00’de Habertürk TV’ye çıkacak."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.05.2021 08:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol