Neredesin Denilen Koca'dan Kongre Açıklaması!

AKP kongresinde sosyal mesafe kurallarının ihlali eleştirilere neden olurken, #FahrettinKocaNerede etiketiyle gündem olan Bakan Koca’dan açıklama geldi. Koca, yeniden genel başkan olan Erdoğan’ı tebrik etti, eleştirilere neden olan görüntüleri görmezden geldi.

24 Mart 2021 Çarşamba 19:06
Neredesin Denilen Koca'dan Kongre Açıklaması!

AKP kongresindeki sosyal mesafe kurallarının ihlal edildiği görüntüler eleştirilere neden olurken, sosyal medyada #FahrettinKocaNerede etiketiyle kampanya başlatıldı. Görüntüler sonrası yapılan eleştirilerin odağındaki isim Fahrettin Koca’dan ‘kongre’ açıklaması geldi.

Sosyal mesafe kurallarının ihlal edildiği görüntüleri görmezden gelen Koca, Erdoğan’ı tebrik ettiği mesajında şunları kaydetti: “Karanlıkları aydınlığa kavuşturacak olan sevgi, merhamet ve ilimdir. Bu ruhla kurulan Ak Parti 2023’te, 2053’te ve 2071’de de aynı vizyonla yoluna devam edecek. Kongremizde yeniden başkanlığa seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yürekten tebrik ediyorum.”

Öte yandan sosyal medyadan kongredeki görüntülere tepki yağdı. #FahrettinKocaNerede etiketiyle yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle:

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.03.2021 19:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol