Memur ve Emekli Zammına Kılıçdaroğlu'ndan Sert Tepki

Milyonlarca emekli ve memur zam şoku yaşıyor. En az yüzde 40 civarı bir artış bekleyen memur ve emeklilere zammı Erdoğan açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında memur ve emeklilere yüzde 25 zam yapılacağını açıkladı. Erdoğan'ın bu açıklamalarına muhalefet kanadından ilk tepki Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

03 Ocak 2023 Salı 19:05
Memur ve Emekli Zammına Kılıçdaroğlu'ndan Sert Tepki

Milyonlarca insanı ilgilendirenmemur ve emeklinin alacağı zam oranını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Buradan sizlere ve tüm milletime memur, memur emeklileri ve diğer tüm emeklilerimizin maaş artış oranını yüzde 25 olarak uygulayacağımızın müjdesini vermek istiyorum" diyerek açıkladı.

ZAMMA İLK TEPKİ KILIÇDAROĞLU'NDAN GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamasına muhalefetten ilk tepki CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Berat Albayrak, Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önce yaptığı "Enflasyon düşecek" açıklamalarını paylaştı.

"BU REZİL ARTIŞIN HESABINI HEPİNİZ VERECEKSİNİZ"

Videonun ilerleyen kısımlarında ise Kılıçdaroğlu'nun TUİK'in kapısına gittiği anlar yer aldı. Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımına "Yüzde 25 gelmiş içlerinden… Siz sadaka mı veriyorsunuz! TÜİK zamanı gelince bunun bedelini ağır ödeyecek. Bu rezil artışın hesabını hepiniz vereceksiniz." notunu düştü.

Memur ve emekliye gelen yüzde 25'lik zamma ilk tepki Kılıçdaroğlu'ndan! Sözleri zehir zemberek

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.01.2023 19:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol