Kılıçdaroğlu'nu Tehdit Etti!

AKP MKYK Üyesi Metin Külünk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun paylaşımına yanıt verdi. Külünk, “Haddini bil KK, yoksa bu devlet had belletmeyi bilir” diyerek Kılıçdaroğlu’nu üstü kapalı tehdit etti.

25 Mayıs 2022 Çarşamba 12:19
Kılıçdaroğlu'nu Tehdit Etti!

Külünk, Kılıçdaroğlu’nun “Bir vakıf kurduruyorlar Amerika’da. Paravan bir vakıf. Başına bir Amerikan vatandaşını koyuyorlar. Ama vakfın asıl yönetimi, Erdoğan ailesi üyelerine ait.” açıklamasını yapıp, bürokratlara “Sizi bu suç gemisinden indirmek istiyorum. İnin kurtarın kendinizi” demesi üzerine açıklama yaptı.

Külünk açıklamasında, “İzzet yoksunları bilmelidirler ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin memuru, sadece ve sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden emir alır ve devletinden aldığı güçle eşkıyadan ürkmez. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sınırları içinde yaşayan ürkekler, bu ülkenin düşmanlarından medet uman asalaklardır. O asalaklar, bu devletin memuru görünmüş olabilirler ancak hiçbir zaman bu ülkeye memur olmamışlardır. “Kişi kendinden bilir eli” demişler. Asalaklar ve parazitler, dünyanın bütün canlılarını asalak ve parazit sanırlar. Tehditleri de ancak cirimleri kadardır” ifadelerine yer verdi.

Külünk, “Öyle çıplaksın ki seni ve yakın tarihini meydanda biliyor milletimiz. Her şey aşikâr! Haddini bil KK, yoksa bu devlet had belletmeyi bilir” diyerek Kılıçdaroğlu’nu üstü kapalı tehdit etti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.05.2022 12:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol