Survivor Sema ve Seda kardeş mi, Seda Ocak ve Sema Aydemir kimdir, Öğren!

Survivor Sema kimdir? Survivor 2022 All Star'da yer alan Sema Aydemir ile Seda Ocak hakkında aramalar sürüyor. İki yarışmacı da ayrı takımlarda mücadele ediyor. Sema Aydemir kimdir, Seda ile Sema kardeş mi? İşte, Survivor Seda ve Sema hakkında...

09 Şubat 2022 Çarşamba 20:45
Survivor Sema ve Seda kardeş mi, Seda Ocak ve Sema Aydemir kimdir, Öğren!

Seda Ocak Aydemir ile Sema Aydemir'in hayatı hakkında sorgular sürüyor. Survivor 2022 yarışmasında performans sergileyen iki yarışmacı da iki farklı takımda yarışıyor. İki isim de kardeştir. Seda ile Sema kimdir?


SURVİVOR SEDA İLE SEMA KARDEŞ Mİ?

Seda Ocak ve Sema Aydemir, Survivor yarışmaları ile gündeme geliyor. İki yarışmacı da ikiz kardeştir ve 2022 sezonunda mücadele ediyor.

SURVİVOR SEDA KİMDİR?

Survivor Seda, 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa'da dünyaya geledi. Üniversite eğitimini Anaokulu Öğretmenliği ve Spor Bilimleri Bölümünde tamamladı. 100 mt engelli koşucu olarak uzun yıllar spor dünyasında yer aldı. Seda Ocak, çocuk sahibi olduktan sonra profesyonel sporu bırakmış ve atletizm Antrenörü olarak çalışmalarını sürdürmüştür.

2014 yılında Ninja Warrior Türkiye isimli yarışma programına da katıldı ancak ilk turda elendi. 2019 yılında Survivor Türkiye – Yunanistan yarışmasında da yer aldı. Seda Ocak, 54 kilo ağırlığında ve 1.72 cm boyundadır. Yarışmacı, Yasin Ocak ile 2003 yılında evlendi. Çiftin iki çocukları vardır.

Survivor All Star kadrosunda yarışan Seda Ocak, sedaocakofficial kullanıcı adıyla yer alıyor.

SURVİVOR SEMA KİMDİR?

Survivor Sema, 17 Ağustos 1985 yılında Bursa'da dünyaya geldi. 4 kız kardeş olduklarını ifade eden 36 yaşındaki Sema Aydemir'in bir ablası bir kardeşi ve ikizi vardır.

1.70 boyunda olan iddialı yarışmacının kilosu ise 63'tür. Survivor 2017 ve Survivor 2018 All Star'da mücadele eden Sema Aydemir, olimpiyatlarda ülkemizi temsil etti.

Sema Aydemir, Eşref Apak ile evlenmiş ve çift 2016 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Ali isminde bir çocuğu bulunuyor.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol