Mucize Aziz Merak Konusu Oldu!

Show TV'de yayınlanan Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize isimli filmi çok sayıda sinemaseveri daha fazla detay konusunda araştırmaya yöneltti.

25 Eylül 2019 Çarşamba 23:04

Show TV'de yayınlanan Mucize filmi büyük merak uyandırdı. Filmin başlamasıyla birlikte oyuncuları, özellikle de filmdeki Aziz karakterini araştırmaya başlayan vatandaşlar, ilginç anekdotlara ulaştı.

MUCİZE AZİZ KİMDİR?
1960 yılında İzmir'den doğudaki bir köy okuluna tayini çıkan Mahir öğretmen odaklı filmde engellilere bakış açısı çarpıcı bir dille anlatılıyor.

Filmde en dikkat çekici karakteri Aziz oluşturuyor. Mucize Aziz kimdir sorusuna yanıt arayan sinemaseverler, karaktere Mert Turak'ın hayat verdiğini öğreniyor.

MERT TURAK KİM?

29 Mart 1980 doğumlu olan Mert Turak İzmir Vecdi Gönül Lisesi mezunu. 1995 yılında tiyatro kursuyla oyunculuğa adım atan Turak, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü tamamladı.

MUCİZE FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı film 2015 tarihinde vizyona girmiş ve o dönemde de büyük yankı uyandırmıştı. Filmde Talat Bulut, Erdem Yener, Büşra Pekin de rol alanlar arasında... Mahsun Kırmızıgül filmleri ile müzik kariyerinden çok daha ön planda...

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.09.2019 23:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol