İsmail Küçükkaya FOX'dan ayrıldı mı, FOX TV Küçükkaya nerede?

İsmail Küçükkaya Fox TV'den ayrıldı mı neden yok? Çalar Saat'te İsmail Küçükkaya neden yok? Fox TV ekranında her sabah izleyici ile buluşan İsmail Küçükkaya, Fox TV ekranında Çalar Saat adlı programın sunuculuğunu üstleniyordu. Hafta içi her gün ekrana gelen programı Pazartesi gününden bu yana İlker Karagöz sunuyor.

12 Nisan 2022 Salı 09:46
İsmail Küçükkaya FOX'dan ayrıldı mı, FOX TV Küçükkaya nerede?

İsmail Küçükkaya Fox TV'den ayrıldı mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Hafta içi her gün Fox TV ekranında Çalar Saat adlı programın sunuculuğunu üstlenen İsmail Küçükkaya, hafta içi her gün Fox TV ekranında izleyici ile buluşuyordu.

Pazartesi gününden itibaren Çalar Saat programına çıkmayan İsmail Küçükkaya'nın yerine hafta sonu ekrana çıkan İlker Karagöz izleyici ile buluşuyor. Peki İsmail Küçükkaya Fox TV'den ayrıldı mı neden yok?


İSMAİL KÜÇÜKKAYA FOX TV'DEN AYRILDI MI HASTA MI NEDEN YOK?

İsmail Küçükkaya 1,5 milyon takipçili sosyal medya hesabında paylaşımlarda bulundu. Sunucuyu iki gündür ekranlarda göremeyen izleyiciler neden yoksunuz sorusunu başarılı sunucuya sordu. İsmail Küçükkaya ise yanıt olarak takipçisine 1 hafta izin yanıtını verdi.

İsmail Küçükkaya Fox TVden ayrıldı mı neden yok Çalar Saatte İsmail Küçükkaya neden yok

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol