İlyas Salman'dan 'Paramın Hesabını Yapamıyorum' Diyen Tatlıses'e Olay Sözler!

Sosyal medya Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman'ın anlattığı İbrahim Tatlıses anısını konuşuyor. İlyas Salman katıldığı bir yayında İbrahim Tatlıses ile arasında geçen diyaloğu paylaşınca gündem oldu.

08 Haziran 2022 Çarşamba 11:34
İlyas Salman'dan 'Paramın Hesabını Yapamıyorum' Diyen Tatlıses'e Olay Sözler!

Banker Bilo, Çiçek Abbas, Kibar Feyzo gibi efsanevi yapımlarda rol alan usta oyuncu İlyas Salman sosyal medyada gündem oldu.

Oyuncu İlyas Salman, İbrahim Tatlıses ile arasında geçen bir diyalog anlattı.

İlyas Salman katıldığı bir programda Tatlıses ile konuşmasından bir kesiti paylaşınca sosyal medyada bu video paylaşıma girdi.

İlyas Salman Tatlıses'in vurulmadan önceki dönemde kendisini yayına davet etmek istediğini ama ayağına çağırmanın hoş olmayacağını düşündüğü için de kameralarla evine geldiğini anlatarak şunları söyledi:

"İbrahim Tatlıses İbo Show'u yapıyordu, vurulmadan önce. Demiş ki İlyas Salman'ı çağıralım. Sonra düşünmüş demiş ki ayağımıza çağıracağımıza, ayağına gidelim. Telefon ettiler bana kalktılar bizim evimize geldiler. Kamera çalıştı. Muhabbetin sonuna geliyoruz. Kaltı ayağa şöyle etrafa baktı bana dedi ki, 'Ben dedi, paramın hesabını yapacak bir matematikçi bulamıyorum. Sen Bostancı'da 8 katlı bir apartmanın dördünce katında oturuyorsun.' Dedim ki; Bak İbo dedim; ben Malatya ilçesi Arguvan ilçesi gecekondu köyünde de yattım yurtdışında birçok otelin kral dairelerinde de. Bana desen dedim, ahır mı daha rahattı bu kral daireleri mi, seçemem dedim. Çünkü insan uyuduktan sonra duvarları göremiyor. Nerede yattığın değil, kiminle yattığın önemli."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.06.2022 11:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol