Gelinim Mutfakta Berna kimdir, Berna Özen kaç yaşında, Öğren!

Kanal D'nin gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'nın 5. sezonu 22 Ağustos'ta başlamıştı. İzleyiciler Gelinim Mutfakta Berna kimdir, Özen kaç yaşında ve nereli sorularını soruyor.

25 Ağustos 2022 Perşembe 08:26
Gelinim Mutfakta Berna kimdir, Berna Özen kaç yaşında, Öğren!

Gelinim Mutfakta izleyicileriyeni sezon yarışmacılarını merak ediyor. Gelinim Mutfakta Berna kimdir? Berna Özen kaç yaşında ve nereli?

Nursel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı program yeni sezonda da merakla takip edilen program olmaya devam ediyor. Yeni sezon yarışmacıları araştırılıyor. Gelinim Mutfakta Berna kimdir? Berna Özen kaç yaşında ve nereli?

GELİNİM MUTFAKTA BERNA ÖZEN KİMDİR?

Gelinim Mutfakta yarışmacısı olan Berna Özen,1990 yılında dünyaya gelmiştir. 9 yıldır evliliğinden Uras adında bir oğlu vardır.

GELİNİM MUTFAKTA HANGİ GÜN SAAT KAÇTA?

Gelinim Mutfakta programı her Pazartesi saat 13:00'da Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşmaktadır. Sunuculuğunu Nursel Ergin'in yaptığı programın formatında ise gelinler ve kayınvalideler beraberdir. Her gün belirlenen bir yemeği gelinler yapar ve kayınvalideler ile tadım yaparak gelinlerinin yaptığı tabağı bulmaya çalışırlar. 5 puanı kendi gelinlerine vermek için tadım yaparlar. Toplam puanlara bakılarak çeyrek altının sahibini bulurlar.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol