AHU TUĞBA KOMŞUSUNU ŞİKAYET ETTİ!

Ahu Tuğba, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

24 Ekim 2012 Çarşamba 10:45
AHU TUĞBA KOMŞUSUNU ŞİKAYET ETTİ!

 Antalya’nın Alanya ilçesi Mahmutlar beldesindeki yazlığında, Alman uyruklu komşusu ve köpeğinden şikayetçi olduğu iddialarıyla basında çıkan haberlerden rahatsız olan Ahu Tuğba, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. 

Alanya’nın Mahmutlar beldesi Mavi Ay Sitesi'nde, komşusu Alman uyruklu Wener E'a ait rottweiler cinsi köpeğin saldırgan olduğunu iddia etmesi üzerine hayvanseverlerin tepkisini çeken Ahu Tuğba, yaşanan olaylardan bunaldığını ve kendisine iftira atıldığını söyledi. 
Alanya Adliyesi'ne giderek şikayet dilekçesini savcıya veren Ahu Tuğba, adliye çıkışında şunları söyledi: ”Basında, hakkımda hayvan sevmeyen bir insanmışım gibi yazılar çıkarılıyor. Ben, tam aksine hayvan dostu bir insanım. Bu tür asılsız söylentiler nedeniyle çok rahatsızım. Benim ve evladımın psikolojisiyle oynuyorlar. Duvarda annemin kanı var, daha ne diyebilirim. Annem konuşmak bile istemiyor bu konu hakkında. Bu köpeğin yasal olarak ülkemizde ve diğer devletlerde toplum içerisinde tasmasız dolaştırılması ve toplum içerisinde beslenmesi dahi yasak. Ancak ben kesinlikle köpekten şikayetçi olmadım. Bu tür haberler benim gibi bir hayvan dostu üzerinden prim ve reklam yapmaktan başka bir amaç gütmüyor. Ne yazık ki çıkan haberlerin ardından bir çok hayvanseverin hakaretleri ile karşılaştım. Bu kişilerden şikayetçiyim. Savcılığa konuyla alakalı şikayet dilekçemi ve ifademi verdim." 
ALKOLİK OLDUĞUM İDDİA EDİLDİ
Ahu Tuğba, en son yaşanan bu tatsız olayda da alkolik olduğunun iddia edildiğini belirterek şöyle konuştu: "Ancak ben alkol bile kullanmayan bir insanım. Nasıl bu kadar pervasız olabilirler? Ben hep sustum, ancak son zamanlarda bu olaya benzer can sıkıcı bir çok olay yaşadım. Bu denli asılsız ve yıpratıcı haberler bana ve kızıma çok zarar verdi. Bu nedenle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından bile çıkmayı düşünüyorum. Daha söylenecek çok şeyim var ancak bunlar sır olarak bende kalacak."
TÜRK DÜŞMANLIĞI SERGİLİYOR
Ünlü sanatçı Ahu Tuğba'nın siteden komşusu ve arkadaşı olan Metin Yılmaz ise şu bilgileri verdi: ”Köpeğin sahibi olan Alman komşumuz Wener E., sürekli Türk düşmanlığı sergiliyor. Başta Ahu Tuğba olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı'na bile hakaret ve küfürler ediyor. Sitede çok iyi Almanca bilen komşularımız var. Onlar da söylüyorlar bu Alman'ın böyle küfür ettiğini. Bu yaşananlar hayvanseverlerin Ahu Tuğba üzerinden reklam yapmak istemesinden başka bir şey değil. Ahu hanımın evini satıp Alanya'yı terk etmesini istedikleri için bunu yapıyorlar.”

İHA





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol