Kılıçdaroğlu, provokasyonla ilgili konuştu

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da bir şahsın deprem mezarlığını ziyaret ettiği sırada provokasyonda bulunması hakkında açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu,"Benim hakkım varsa ben helal ettim" dedi.

21 Nisan 2023 Cuma 14:21
Kılıçdaroğlu, provokasyonla ilgili konuştu

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da bir şahsın deprem mezarlığını ziyaret ettiği sırada provokasyonda bulunması hakkında açıklama yaptı.

Yaşanan olayın medyada geniş yer bulmasının ardından Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili paylaşımda bulundu. 

Twitter hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Mezarlıkta acılı insan her şeyi söyleyebilir, yapabilir; acısına vermek gerekir. Bugün bunları konuşmayalım, kayıplarımızı hakkıyla analım. Lütfen o insanımızı da ifşa edecek şeyler yapılmasın, özellikle sosyal medyada sorumlu davranalım. Benim hakkım varsa ben helal ettim." diye yazdı. 

NE OLMUŞTU?

Kılıçdaroğlu, bayram nedeniyle deprem bölgesi Adıyaman'da gerçekleştirdiği mezarlık ziyaretinde bir kişinin sözlü saldırısına uğradı. 

ılıçdaroğlu dua ederken mezarlıkta bulunan bir şahıs "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?" dedi. Çevredekiler, söz konusu şahsın ifadelerine, "Terbiyesizlik yapma" diye tepki gösterdi.

Şahıs, çevredekiler tarafından uzaklaştırıldı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 21.04.2023 14:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol