AKP''li Vekilden Skandal Sözler!

AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, deprem ve korona yüzünden zorlu süreçten geçen Elazığ'da, sahipsizlikten şikayet eden vatandaşlara yönelik skandal ifadeler kullandı.

12 Eylül 2020 Cumartesi 15:04
AKP''li Vekilden Skandal Sözler!

 AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, katıldığı bir televizyon programında vatandaşlara yönelik skandal ifadeler kullandı.Deprem ve korona virüs nedeniyle son yıllarda çok zor şartlarda yaşamlarını sürdüren vatandaşlar, kendilerinin sahipsiz bırakıldığını dile getiriyorlardı. 

Elazığ Milletvekili olan AKP'li Zülfü Demirbağ ise vatandaşların kaygılarını gidermek yerine onlara ağır hakaretlerde bulunmayı tercih etti.

Demirbağ, zorlu süreçten geçen Elazığ'da, sahipsizlikten şikayet eden vatandaşlar için, "Asıl onların sahibi yok, gitsin kan tahlili yaptırsınlar. Ne sahibi ya? Tabiki sahibi var Elazığ'ın da var Türkiye'nin de var. Bal gibi sahibi var, Tayyip Erdoğan var Allah'tan sonra. Biz varız, haşa biz demeye utanıyorum çünkü sahibi Allah'tır, Tayyip Erdoğan'dır, devlettir. Elazığ'ın sahibi yok diyenlerin sahibi yok. Gitsin kan tahlili yaptırsınlar. İki kere iki dört öyle şey olmaz. Bu kadar ucuz değil. Araştıracak. Gaflette bulunmuş, sosyal medyada bunu paylaşmışsa ona saygı duyuyorum ama sırf muhalefet olsun diye bu tür bir kampanyayı başlatanlara kan tahlili yaptırmak lazım. Covid 19 değil ihanet 19 virüsü var bunların kanında." ifadelerini kullandı. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.09.2020 15:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol