Türkiye Şimdi de Aslıhan Sinem Çiçek Cinayetini Konuşuyor

Kadın cinayetlerinde Avrupa liderliğine doğru hızla ilerleyen Türkiye, şimdi de İzmir'de iş görüşmesine gidiyorum diyen evden çıkan ama ormalık alanda yaralı bulunup, hastanede hayatını kaybeden 18 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek'i konuşuyor.

16 Ağustos 2022 Salı 17:04
Türkiye Şimdi de Aslıhan Sinem Çiçek Cinayetini Konuşuyor

Aslıhan Sinem Çiçek henüz 18 yaşındaydı ve evine bir daha geri dönemedi.

Şüpheli olayın ardından başlatılan soruşturmada genç kızın cep telefonu üzerinde bulunan Burak Kaya'nın ifadesi alındı. Kaya'nın, Sinem'i tanımadığını, yol ortasında oynarken bulduğunu, birşey gelmemesi için yol kenarına bırakırken kendisine tokat attığını söylediği öğrenilirken, cep telefonunun neden kendisinde olduğu sorusuna yanıt veremediği belirtildi.

d987afe5498197b59ef72b4fe172a3a1

YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU...

Bayraklı'da ikamet eden Aslıhan Sinem Çiçek kaybolduktan sonra polise başvuran ve kızının Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmış olduğunu öğrenen baba Serdar Çiçek, " Kızımın kanında yüksek miktarda uyuşturucu tespit edilmiş. Böbrekleri iflas etmiş" dedi.

Sinem'in telefonu üzerinde bulunan Burak Kaya isimli şahıs, gasptan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ortaya çıkan kamera görüntülerinde Sinem Çiçek'in bir hafif ticari araca bindiği görüldü.

a28c3aa446ac13407c52ac73137140d5

CANIMIZ YANDI, EVLADIMIZ GİTTİ

Suçluların bulunmasını isteyen baba Serdar Çiçek, " Kızımın olay yerinde bahsettiği başka isimler kimler? Bunların araştırılmasını istiyoruz. Suçluların bulunması için devletimizden destek istiyoruz. Adalet istiyoruz. Kadın cinayetlerin durdurulmasını istiyoruz. Canımız yandı, evladımız gitti. Diğer genç kızlarımızın başına bir şey gelmesin" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.08.2022 17:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol