Şarkıcı Gülşen'i Tutuklayan Hakim Bakın Kim Çıktı?

Türkiye, Gülşen'in tutuklanmasını konuşuyor. Mahkeme gerekçeli kararı açıklayadursun Gazeteci Alican Uludağ, şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasına karar veren hakimin İstanbul'da sadece 13 gündür görevde olduğunu açıkladı. İş öyle bir noktaya geldi ki siyasetçi bazı isimler Gülşen için 'Katli vaciptir' demeye başladı.

26 Ağustos 2022 Cuma 12:04
Şarkıcı Gülşen'i Tutuklayan Hakim Bakın Kim Çıktı?

İmam hatiplilerle ilgili sarf ettiği sözler nedeniyle yandaş ve gerici güruhun hedefi olan şarkıcı Gülşen çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edilen Gülşen, burada Basın Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk tarafından sorgulandı.

Savcı Uçuk, daha önce de gazeteci Sedef Kabaş’ı ‘cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçlamasıyla tutuklamaya sevk etmiş, gazeteci Hayri Tunç’u da Maraş Katliamı ile ilgili tweet’i nedeniyle gözaltına aldırmıştı. Uçuk, Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun 30 Eylül 2021 tarihli kararıyla Osmaniye’ye atanmış, 6 Ekim 2021 tarihli kararla İstanbul’da görevlendirilmişti.

Gözaltına alınan Gülşen, adliyeye sevk edildi - Diken

GÜLŞEN İÇİN TUTUKLAMA KARARI VEREN HAKİM 13 GÜNDÜR GÖREVDE

Öte yandan özellikle hedef gösterilen hatta bazı kendini bilmezler tarafından ölümü bile reva görülen 
Gülşen hakkında karar veren hakimin kim olduğu da merak konusu oldu. Gazeteci Alican Uludağ, sanatçı Gülşen'in tutuklanmasına karar veren hakimin İstanbul'da 13 gündür görevde olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan "Gülşen'i tutuklayan hakim İbrahim Eroğlu, İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği'ne HSK tarafından 12 Ağustos'ta atandı. Yani, Sulh Ceza'da tecrübesi yalnızca 13 gün. Hakimliğe ise 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başladı. Yani, özel seçilmiş biri. İstanbul'a da geçen yıl getirildi" ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi... Şarkıcı Gülşen'in imam hatiplilere yönelik sözlerine  soruşturma başlatıldı! Gülşen'den ilk açıklama

"GÜLŞEN'İN KATLİ VACİPTİR" DEDİ

Yandaş Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, dün tutuklanan Gülşen'e ilişkin, "Apar topar gözaltı kararı aldırıp evinden kadını mevcutlu şekilde adliyeye getirerek tutuklamak nedir, anlayabilen var mı? Saçmalayan herkesi tutuklayacak mıyız?" ifadelerini kullanırken Yeniden Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Ömer Yıldız, hedef gösterilmesinin ardından tutuklanan Gülşen için “Katli vaciptir” açıklamasında bulundu. Yıldız, büyük tepki çeken paylaşımını kısa süre sonra sildi.

yeniden-refah-partili-yildiz-gulsen-i-katli-vaciptir-diye-hedef-gosterdi-1056610-1.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.08.2022 12:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol