Şafak Mahmutyazıcıoğlu Davası Başladı, Ece Erken Baygınlık Geçirdi

Yılın ilk ayında ortağı olduğu Yeşilköy'deki balık restoranında saldırı sonucu hayatını kaybeden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun duruşması başladı. İlk duruşmaya siyah giysilerle gelen Ece Erken baygınlık geçirdi.

16 Ağustos 2022 Salı 15:20
Şafak Mahmutyazıcıoğlu Davası Başladı, Ece Erken Baygınlık Geçirdi

Türkiye günlerce 27 Ocak tarihinde işlenen Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetini konuşmuştu.

Kameralara da yansıyan cinayet Yazıcıoğlu'nun Beşiktaş'ın eski yöneticisi olması dolayısıyla futbol camiasında hem de sunucu Ece Erken ile evli olmasından sanat ve magazin dünyasında büyük yankı uyandırmıştı. İşte o olayın ilk duruşması Bakırköy 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı.

Duruşmaya tutuklu 10, tutuksuz 10 sanık ile avukatları katıldı. Ece Erken ve Mahmutyazıcıoğlu’nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu da avukatıyla birlikte hazır bulundu.

Duruşmaya siyah renkte giysilerle gelen Erken’in, gözyaşlarına hakim olamadı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ...

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, sanıklar Ali Yasak ve Abdulkadir Kara hakkında 4 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 3 yıl 9’ar aydan 12 yıl 6’şar aya kadar hapis cezası istendi. Sanıklar, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman, Fatih Okan Kodak, Burak Otçuoğlu ve Uğurcan Bilge hakkında ise 3 ayrı suçdan ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 3 yıl 9’ar aydan 10 yıl 6’şar aya kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları talep edildi. Sanıklar Gökhan Karakan ve Kerem Öztürk hakkında 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet hapis ile toplam 3 yıl 9’ar aydan 10 yıl 6’şar aya kadar hapisle cezalandırılmaları istendi. Diğer 9 sanık için de ‘Suçluyu kayırma’ suçundan değişen oranlarnda hapis cezası istendi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Borcunu ve Servetini Açıkladı, RESMİ TIKLA, OKU!

ECE ERKEN BAYGINLIK GEÇİRDİ

Duruşmaya katılan Ece Erken, fenalık geçirerek salondan dışarı çıktı. Erken’in sağlık durumuna ilişkin açıklama avukatından geldi. Ünlü sunucunun avukatı Pırıl Erkanlı Üçgül açıklamada bulunarak, “Başını vurduğu için belki bir hastane kontrolü gerekebilir. Belki hastaneye belki eve doktor getirilecek” dedi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu O Sözü Söyleyince Kıyamet Kopmuş, RESMİ TIKLA, OKU!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.08.2022 15:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol