Şafak Mahmutyazıcıoğlu O Sözü Söyleyince Kıyamet Kopmuş!

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin perde arkasını açıkladı. Küçük'ün aktardığına göre Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Çakıcı'nın yeğeniyim" deyince silahlar patladı.

28 Ocak 2022 Cuma 14:20
Şafak Mahmutyazıcıoğlu O Sözü Söyleyince Kıyamet Kopmuş!

Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi Avukat  Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun dün gece İstanbul’un Bakırköy ilçesi Yeşilköy semtinde bir balıkçı restoranının çıkışında 7 kurşun ile öldürülmüştü. 

İktidara yakın Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, olayın nedenini açıkladı. Dün TGRT Haber canlı yayınında cinayet ile ilgili ilk bilgileri paylaşan Küçük, bugünkü köşe yazısında cinayetin perde arkasında yaşananları anlattı.

Olayın sebebi bazı haber sitelerinde yazıldığı gibi yasa dışı bahis olmadığını, söyleyen Cem Küçük, "Peki ne? Alacak verecek meselesi." dedi.

Cem Küçük cinayetin perde arkasında yaşananları şu şekilde anlattı:

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun çok yakın bir dostu var. Adı Rober Güler. Bakırköy’de Carousel’in karşısında ve Nişantaşı’nda saatçi dükkânı bulunuyor. Rober’in eniştesi Kapalıçarşı’dan 1 milyon liraya bir yer alıyor. 100 bin lira kârla satıyor. (Bu rakam ve küsüratın daha yüksek olabileceği söyleniyor.)

Satan kişinin arkadaşları S.Y. ve K.Y, Rober’in eniştesine, "O 100 bin lirayı da bize vereceksin" diyor.

ÇARŞAMBA GECESİ CUNDALI'DA RANDEVI

Rober olayı yakın dostu Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na anlatıyor.

Şafak da iki isme, "Çarşamba gecesi Yeşilköy’deki Cundalı Restaurant'a gelin" diyor.
Bu arada restoranın üç ortağı var. Onlardan biri de Şafak Mahmutyazıcıoğlu. Yani misafirleri kendi mekânında ağırlıyor.

Çarşamba gecesi restauranta Şafak’la beraber Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman ve eski yönetici Serkan Yazıcıoğlu da var.
Hepsi yemek yiyorlar.

Akşam 20.00'de Fikret Orman mekândan ayrılıyor. Serkan Yazıcıoğlu oturmaya devam ediyor.

Gece yarısı 00.00 sularında S.Y. ve K.Y. geliyor.

Üçüncü bir kişi daha var: S.D...

"GÜZELLİKLE KAPATALIM" DİYOR

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu alacak verecek meselesini soruyor. "Bu olay güzellikle kapatalım" diyor.

Oradakiler Şafak’a, "Sen kimsin? Bize 100 bin lira daha borçlu" diyorlar.

Şafak da, "Ben Alaattin Çakıcı’nın avukatıyım, yeğeniyim" deyince bağırış çağırış ve küfürleşme oluyor.

Şafak’ın şoförü, "Ne oluyor burada?" deyince oradakiler silahlarına davranıyor. Önce şoförün ayağına bir kurşun sıkıyorlar. Sonra dönüp iki tane de Şafak’ın bacağına ateş ediyorlar. Şafak yere düşünce beş el daha ateş ediliyor. Kurşunlardan biri ayaktaki damarı yırtınca yoğun kan kaybından olay yerinde hayatını kaybediyor.
Serkan Yazıcıoğlu ve diğer masalarda oturanların hepsi yere yatıyorlar. Saldırganlar hemen olay yerinden uzaklaşıyorlar. Ambulans 15-20 dakika sonra geliyor. Şafak hastaneye götürülüyor ama daha olay yerinde hayatını kaybediyor. Olay bu. Gizemli bir şey yok. Alacak verecek meselesi.
İki kişi gözaltına alındı. Dört kişi kayıp.
Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'in eşiydi.
En son geçen hafta TGRT Haber ekranlarında konuğumuz olmuş, Beşiktaş'ı değerlendirmişti...

İLK İFADELER DE ORTAYA ÇIKTI!

Öte yandan İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mahmutyazıcıoğlu'nun önceki gece Yeşilköy Mahallesi'nde sahibi olduğu restoranda silahla öldürülmesi ve şoförünün yaralanmasına ilişkin çalışmalarını sürdürdü.

Polisin ilk belirlemelerine göre, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen S.M, G.K'dan satın aldığı evi daha yüksek bir fiyata sattı. Bunu öğrenen G.K, S.M'den 100 bin lira daha istedi. S.M'nin 100 bin lira yerine 60 bin lira vermeyi teklif etmesi üzerine taraflar arasında anlaşmazlık çıktı.

Bunun üzerine K.Y, kendisini "Drej Ali" lakaplı Ali Yasak'ın yeğeni olarak tanıtarak, S.M'yi bir kafeye çağırdı. Konuyu konuşmak üzere buluşan taraflar 65 bin lirada anlaşmaya vardı ancak S.M, avukat Mahmutyazıcıoğlu'nun da yönlendirmesiyle yazılı sözleşme olmadan parayı ödemeyi reddetti.

S.M'nin ifadesinde, G.K'nin kendisini tekrar aradığında parayı Mahmutyazıcıoğlu'na verdiğini ve ondan alması gerektiğini söylediğini, daha sonra da cinayetin gerçekleştiğini öğrendiğini belirttiği aktarıldı.

Olay yerindeki güvenlik kameralarına ait görüntüleri de inceleyen polis ekipleri, şüpheliler Ali Y, K.Y, S.Y, S.D. ve U.C.B'nin restoranda olduklarını ve K.Y'nin silahı ateşleyerek Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü, şoförü Murat B.'nin ise yaralanmasına neden olduğunu tespit etti.

Kimliklerinin belirlenmesinin ardından gözaltına alınan U.C.B. ile G.K'nin emniyetteki ifade işlemlerinin devam ettiği, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.08.2022 15:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol