Pendik'te dehşet! Sevgilisini öldürüp kendini astı

Pendik'te kan donduran bir cinayet ve intihar olayı yaşandı. Çocuğu ile bir sitede yaşayan Nazlı Duman, erkek arkadaşı Emrah Bolat ile evinde tartışma yaşadı. Bolat, tartıştığı Duman'ı bıçaklayarak öldürdü, ardından kendini asarak intihar etti. Duman'ın 8 yaşlarındaki çocuğu ise cinayetten habersiz bir şekilde sitenin parkında oynadı. İşte olayın detayları...

04 Ağustos 2023 Cuma 15:56
Pendik'te dehşet! Sevgilisini öldürüp kendini astı

Dehşete düşüren olay, Pendik'te bulunan bir sitede sabah saatlerinde yaşandı.

İddiaya göre özel bir hastanede hasta kayıt bölümünde çalışan Nazlı Duman isimli kadın, evine gelen erkek arkadaşı Emrah Bolat ile tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesiyle Bolat, Nazlı Duman'ı boğazından bıçaklayarak öldürdü. Emrah Bolat cinayetin ardından kendisini ev içerisinde asarak hayatına son verdi.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri evde incelemelerde bulundu. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri aldı.

AW001308_01

Hayatını kaybeden kadın ile adamın yakınları da site önüne gelerek gözyaşı döktü, feryat etti. İncelemelerin ardından kadın ile adamın cenazesi cenaze nakil aracına konularak Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

AW001308_07

Nazlı Duman'ın 8 yaşlarında olan çocuğu ise o anlarda her şeyden habersiz bir şekilde sitenin parkında oyun oynuyordu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.08.2023 19:59
Anahtar Kelimeler:
Sevgili3.sayfaCinayetPendik
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol