Muharrem Sarıkaya İstifa Etti!

Habertürk TV'de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i konuk aldığı program sırasında İhlas Haber Ajansı (İHA) kameramanı Ahmet Demir'e tokat atan Ciner Medya Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya, görevinden istifa etti.

20 Aralık 2021 Pazartesi 12:54
Muharrem Sarıkaya İstifa Etti!

Habertürk'ün Muharrem Sarıkaya'nın söz konusu istifasına ilişkin haberinde kuruluşun dün yaşananlardan dolayı özür dilediği hatırlatıldı:

"Habertürk TV’nin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin'in konuk olduğu canlı yayınında Ankara Temsilcimiz Muharrem Sarıkaya’nın gerçekleştirmiş olduğu kabul edilemez ve izahı olmayan davranışından ötürü İHA Gaziantep kameramanı Ahmet Demir arkadaşımızdan, ailesinden, çalıştığı kurumdan ve tüm kamuoyundan Habertürk olarak içtenlikle özür dileriz." 

Sputnik’ten Ali Çağatay'la Seyir Hali programına konuk olan gazeteci Demir, Sarıkaya’nın kendisini Ankara’ya çağırdığını ve “Özür dilerim, gel sana bir yemek ısmarlayayım” dediğini ifade etti.

“Daha da saçmalamaması için telefonu kapattım” diyen Demir, kendisine verilen destek dolayısıyla üzüntüsünün biraz da olsa hafiflediğini belirtti.

Demir, özetle şunları söyledi:

"Keşke böyle bir olay yaşanmasıydı, keşke böyle bilinmeseydim. Keşke orada haksız olsaydık, o sorunu çıkaran biz olsaydık. Ve bu adamın o kızması haklı olsaydı, o yediğim tokadı sineye çekebilseydim. Ama suçsuz olmak… Bu zorumuza gitti."

Demir, Çağatay'ın Cuma günü yaşanan olayın İHA tarafından bir süre gizlenmesi konusundaki sorusunda şu yorumu yaptı:

"Ben yayınlanmasını istemiyordum. Böyle bir şeyin yayılmasını istemedim. Ailem görsün istemedim. Nasıl olduysa bir şekilde birileri paylaşmış."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.12.2021 12:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol