Milyonlar can derdindeyken onlar kumar masasına oturdu

Türkiye'de binlerce insan Kahramanmaraş merkezli depremlerde can verirken, yine binlerce insan yaralarını sarma uğraşındayken Denizli Acıpayam’da muhtarlar ve bazı belediye görevlilerinin Kıbrıs’ta kumar sefası pes dedirtti. yaptı. AKP’li Belediye Başkanı Hulusi Şevkan muhtarlar müdürünün görevden alındığını söyledi.

23 Şubat 2023 Perşembe 10:09
Milyonlar can derdindeyken onlar kumar masasına oturdu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde AKP’li belediye görevlileri ve muhtarlar KKTC’ye gezi düzenledi.

Belediye çalışanları ve muhtarların fotoğraflarının ortaya çıkması ilçeyi karıştırdı. Geziye 24 kişilik bir heyet kültür gezisi adı altında 15 Şubat tarihinde gitti. Gezi kapsamında Cumhurbaşkanlığı, Meclis Başkanlığı ve Belediyeler Birliği ziyareti yapıldı. Bu ziyaretlerin ardından heyettekiler kaldıkları otelin kumarhanesinde sefa yaptı.

KONU MECLİS’E TAŞINDI

Acıpayam’ın Bağımsız Belediye Meclis üyesi Ertan Başkan, skandalı meclis gündemine taşıdı.

Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına konuyu taşıyan Başkan, “Ben böyle bir belediyenin meclis üyesi olmaktan utanç duyuyorum. Cumhurbaşkanı ve içişleri bakanını göreve davet ediyorum. Bu ahlaksızlığa seyirci kalmayın” ifadelerini kullandı. Meclis başkanvekili Ali Değirmenci ise; “Gezinin muhteviyatını bilmiyorum ancak zamanlama anlamında tasvip etmemiz mümkün değil” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI TELE1’E KONUŞTU

AKP’li Belediye Başkanı Hulusi Şevkan skandalı TELE1’den Fırat Yeşilçınar’a anlattı. Şevkan şu ifadeleri kullandı:

“Böyle bir günde Kıbrıs’a gitmelerine kızmadım. Cumhurbaşkanlığı, Meclis Başkanı ile görüşmüşler. Katliam yapılan yerleri gezmişler. Ama dönüş için otele geldiklerinde kumar oynamışlar. Bunlar gitmeden bizim yanımıza geldiler. Ben de Hatay için yardımları ve tırları gönderiyordum. Hatay’a gitmek için hazırlık yapıyorduk. Yanıma gelip Kıbrıs’a gideceğiz sen de gel dediler. Ben olmaz dedim, ben olsam gitmem dedim. Gezi için gitmiyoruz randevu istedik dediler. Paramız yanar dediler. Sadece görüşmeler yapın gelin dediler. Ben de sonra Hatay’a gittim. Dönüş yolunda olay patladı. Çok sevmeme rağmen muhtarlar müdürümüzü görevden alacağım. Bu birim muhtarlarla ilgileniyor. Bu gezi, belediye tarafından organize edilmedi. Bir kuruş para alınmadı bizden.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.02.2023 10:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol