Metin Akpınar: Kılıçdaroğlu istifa diyemem

Usta oyuncu Metin Akpınar, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından muhalefette öne çıkan tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

03 Haziran 2023 Cumartesi 12:06
Metin Akpınar: Kılıçdaroğlu istifa diyemem

Akpınar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili, “Seçmenin, partiden istifa ya da kalması için fikir vermesine karşıyım. Karar parti teşkilatının işi. Önce Kılıçdaroğlu’nun kendisinin karar vermesi gerekiyor” dedi.

Usta oyuncu Metin Akpınar, 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından gündeme gelen bazı görüşlerle ilgili Kafa TV’de açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında konuşan Akpınar, “Böyle bir şeyi yetki görmüyorum, istifa et, git diyemem. Yerel seçimlere kadar Altılı Masa’yı da bozmadan götürmeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Akpınar’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Seçmenin, partiden istifa ya da kalması için fikir vermesine karşıyım. Karar parti teşkilatının işi. Önce Kılıçdaroğlu’nun kendisinin karar vermesi gerekiyor. Böyle bir şeyi yetki görmüyorum, istifa et, git diyemem. Yerel seçimlere kadar Altılı Masa’yı da bozmadan götürmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bir başarı sağlanmalı ama bunun olabileceğini sanmıyorum, zor görünüyor. Öyle olmazsa, parti kendi içinde karar verir.

Halkın talebi olabilir, ayrılsın diyenler de devam etsin diyenler de var. Değerlendirilebilir. 5 sene sonra 80 yaşında olması yönetimde iyi midir değil midir diye değerlendirenler var. MYK değiştirdin, yetmiyor, gençleri ve kadınları teşkilata kazandırmak lazım.” 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.06.2023 12:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol