Mehmet Metiner: Adıyaman'ın arkasında Reis var

Türkiye tarihinin en büyük deprem felaketleri ile başetmeye çalışırken, birçok noktada arama kurtarma çalışmaları sürdürülürken AKP'liler, liderleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kutsamayı önceliği sayıyor. Son olarak AKP'li Mehmet Metiner, depremden etkilenen Adıyaman ile ilgili yapılan paylaşıma yanıt verirken, "Adıyaman yalnız değil. Adıyaman’ın arkasında Reis var." dedi.

07 Şubat 2023 Salı 13:58
Mehmet Metiner: Adıyaman'ın arkasında Reis var

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem Adıyaman dahil 9 ili daha etkiledi.

Sosyal medyada ise bazı vatandaşlar bulunduklara yere yardımın ulaşmadığını anlatırken, AKP'li Mehmet Metiner'den ilginç bir paylaşım geldi.

"ADIYAMAN'IN ARKASINDA REİS VAR"

"Adiyaman yıkık,Adiyaman yalınız, Adiyaman üşüyor.  Kahta da 48 vatandaşımızı an itibarıyla kayipetik." diyen bir vatandaşa AKP'li Metiner şöyle yanıt verdi:

"Adıyaman yalnız değil. Adıyaman’ın arkasında Reis var. Adıyaman Reis’in sevdalı olduğu bir şehirdir. Ölenleri geri getiremeyiz. Üzüntümüz sonsuz. Lakin Adıyaman’ımızı yeniden onaracak Reis’imiz var bizim teyzeminoğlu…"

ekran-goruntusu-2023-02-07-002848.png

MEHMET METİNER'E TEPKİ YAĞDI 

Metiner büyük tepki topladı. Metiner, tepkilerin ardından yorumları kapatsa da binlerce kişi tweeti alıntılayarak tepki gösterdi. Metiner'e gelen tepkilerden bazıları şöyle:

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.02.2023 14:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol